Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 396
Müsli, uspec.
Engelsk navn
Breakfast cereal, müsli, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1704 kJ 1003
Energi, kcal 407 kcal 1003
total-N 1,617 g 1,605 1,200 - 2,144 22 1011, 1257
Protein, total 9,4 g 9,4 6,996 - 12,500 22 1011, 1257
Protein, deklaration 10,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 70,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 63,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,6 g 1003
Tilsat sukker 3,5 g 1003
Kostfiber 7,2 g 7,2 5,1 - 9,1 22 1011, 1257
Fedt, total 11,1 g 9,8 5,1 - 18,6 22 1011, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,6 1,09 - 2,00 22 1011, 1257
Tørstof 92,5 g 91,4 86,9 - 97,9 22 1011, 1257
Vand 7,5 g 8,6 2,100 - 13,100 22 1011, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,750 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,750 mg 0,61 - 0,96 4 T 59
B1-vitamin 0,277 mg 0,271 0,128 - 0,490 22 1011, 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,072 mg 0,070 0,048 - 0,176 22 1011, 1257
Niacin 2,18 NE 1003
niacin 0,800 mg 0,67 - 0,87 10 T 59
B6-vitamin 0,213 mg 0,205 0,094 - 0,380 22 1011, 1257
Folat 39,4 µg 35,0 21 - 89 22 1011, 1257
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 126 mg 70 0 - 400 16 1257
Natrium, Na 67,3 mg 0,95 - 292 97 1011, 1257, 2088
Kalium, K 427 mg 422 246 - 654 22 1011, 1257
Calcium, Ca 41,6 mg 42,8 27 - 63 22 1011, 1257
Magnesium, Mg 83,9 mg 85,2 61 - 117 22 1011, 1257
Phosphor, P 277 mg 281 219 - 334 22 1011, 1257
Jern, Fe 2,84 mg 2,78 2,07 - 3,9 22 1011, 1257
Kobber, Cu 0,398 mg 0,415 0,22 - 0,56 16 1257
Zink, Zn 1,83 mg 1,76 1,33 - 2,84 22 1011, 1257
Jod, I 0,910 µg 0,49 - 1,32 10 1064
Chrom, Cr 4,30 µg 3,70 1,2 - 10,1 10 1506
Selen, Se 4,12 µg <2,35 - 8,7 22 1815, 1913
Nikkel, Ni 67,9 µg 21,2 - 147,0 22 1815, 1913
Kviksølv, Hg 0,100 µg 0,100 0 - 0,5 10 1506
Arsen, As 0,060 µg 0,000 0 - 2,0 10 1506
Cadmium, Cd 4,36 µg 1,19 - 14,0 22 1815, 1913
Bly, Pb 3,87 µg 0 - 19,0 22 1815, 1913
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,48 g 0,3 - 4,8 10 1064
Glucose 4,04 g 0 - 12,1 10 1064
Monosaccharider, total 7,52 g 1003
Lactose 0 g 10 1064
Maltose 0,040 g 0 - 0,4 10 1064
Saccharose 3,76 g 0,8 - 15,0 10 1064
Disaccharider, total 3,80 g 1003
Raffinose 0 g 10 1064
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 11,3 g 1003
Stivelse 44,7 g 34,7 - 51,2 32 1257, 1273
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,013 0,17 1818
C8:0 0,107 1,44 1818
C10:0 0,073 0,98 1818
C12:0 0,472 6,34 1818
C14:0 0,171 2,30 1818
C16:0 0,819 11,0 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,158 2,13 1818
C20:0 0,013 0,17 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,013 0,17 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,009 0,12 1818
C18:1,n-9 2,89 38,8 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,041 0,54 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,03 27,2 1818
C18:3,n-3 0,641 8,60 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,84 24,7 1003
Sum monoumættede 2,94 39,5 1003
Sum polyumættede 2,67 35,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 7,45 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,641 8,61 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,03 27,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 404 250 T 59
Leucin 728 450 T 59
Lysin 420 260 T 59
Methionin 162 100 T 59
Cystin 275 170 T 59
Phenylalanin 534 330 T 59
Tyrosin 307 190 T 59
Threonin 340 210 T 59
Tryptofan 131 81 T 59
Valin 598 370 T 59
Arginin 647 400 T 59
Histidin 226 140 T 59
Alanin 501 310 T 59
Asparaginsyre 841 520 T 59
Glutaminsyre 2130 1320 T 59
Glycin 550 340 T 59
Prolin 534 330 T 59
Serin 550 340 T 59

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby