DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 404
Agurk, syltet
Engelsk navn
Gherkin, pickled
Taxonomisk navn
Cucumis sativus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 59 kJ 1003
Energi, kcal 14 kcal 1003
Nitrogen, total 0,053 g 6 1938
Protein, videnskabelig 0,3 g 6 1938
Protein, deklaration 0,3 g 6 1938
Kulhydrat, difference 3,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,1 g 1003
Tilsat sukker 15,0 g 1321
Kostfibre 1,2 g 1938
Fedt, total 0,2 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 6 1938
Tørstof 7,0 g 1348
Vand 93,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE
alfa-tokoferol 0,0700 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 140 mg 110 - 170 4 1348
Calcium, Ca 15,0 mg 13 - 17 4 1348
Magnesium, Mg 9,50 mg 8,4 - 11 4 1348
Fosfor, P 19,0 mg 18 - 21 4 1348
Jern, Fe 0,490 mg 0,31 - 0,74 4 1348
Kobber, Cu 0,0570 mg 0,031 - 0,077 4 1348
Zink, Zn 0,180 mg 0,15 - 0,25 4 1348
Mangan, Mn 0,0850 mg 0,069 - 0,11 4 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Molybdæn, Mo 3,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,561 µg 0,26 0,032 - 2,04 14 T 388
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,140 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby