DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 404
Agurk, syltet
Engelsk navn
Gherkin, pickled
Taxonomisk navn
Cucumis sativus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 246 kJ 1003
Energi (kcal) 58 kcal 1003
Protein 0,3 g 6 1938
Protein, deklaration 0,3 g 6 1938
Kulhydrat difference 13,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,8 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1 2135
Fedt 0,7 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 1 2135
Tørstof 17,2 g 1 2135
Vand 82,8 g 1 2135
Nitrogen 0,053 g 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,0 RE 1 2135
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1001
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0400 mg 1 2135
Folat 8,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium 129 mg 1 2135
Calcium 17,0 mg 1 2135
Magnesium 11,0 mg 1 2135
Jern 0,200 mg 1 2135
Kobber 0,0570 mg 0,031 - 0,077 4 1348
Zink 0,200 mg 1 2135
Mangan 0,0850 mg 0,069 - 0,11 4 1348
Krom 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Molybdæn 3,00 µg 1 1348
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 23,0 mg 1 2135
Jod 3,00 µg 1 2135
Nikkel 0,561 µg 0,26 0,032 - 2,04 14 T 388
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 10,9 g 1 1001
Tilsat Sukker 10,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 10,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,230 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,020 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,310 2135
Sum fedtsyrer 0,490 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,170 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,130 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby