Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 406
Kødpølse, fedtreduceret, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, saveloy type, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 442 kJ 1003
Energi, kcal 106 kcal 1003
total-N 1,600 g 1,44 - 1,92 15 1127
Protein, total 10,0 g 9,000 - 12,000 15 1127
Protein, deklaration 10,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,6 g 1001
Fedt, total 3,4 g 3,0 - 5,0 15
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 3,1 - 4,4 15 1127
Tørstof 26,0 g 25 - 28 15 1127
Vand 74,0 g 72,000 - 75,000 15 1127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,503 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,073 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,086 µg 1300
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1700 mg 1360 - 2120 15 1127
Natrium, Na 1100 mg 900 - 1300 15 1127
Kalium, K 340 mg 300 - 400 15 1127

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby