DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 406
Kødpølse, fedtreduceret, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, saveloy type, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 442 kJ 1003
Energi, kcal 105 kcal 1003
Nitrogen, total 1,600 g 1,44 - 1,92 15 1127
Protein, videnskabelig 10,0 g 9 - 12 15 1127
Protein, deklaration 10,0 g 9 - 12 15 1127
Kulhydrat, difference 8,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 8,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 8,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,6 g 1001
Fedt, total 3,4 g 3 - 5 15
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 3,1 - 4,4 15 1127
Tørstof 26,0 g 25 - 28 15 1127
Vand 74,0 g 72 - 75 15 1127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,503 µg 1003
D3-vitamin 0,0730 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0860 µg 1300
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1700 mg 1360 - 2120 15 1127
Natrium, Na 1100 mg 900 - 1300 15 1127
Kalium, K 340 mg 300 - 400 15 1127
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 3,128 100 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby