Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 407
Druesaft
Engelsk navn
Grape juice
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,625
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 266 kJ 1003
Energi, kcal 64 kcal 1003
total-N 0,090 g 4 1938
Protein, total 0,6 g 4 1938
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 14,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 14,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 14,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,1 g 1938
Fedt, total 0,1 g 4 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 0,3 g 3 1938
Tørstof 15,9 g 13 1938
Vand 84,1 g 13 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 6,00 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 0,33 - 0,44 2 T 54
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,026 mg 11 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,037 mg 12 1938
Niacin 0,262 NE 1003
niacin 0,262 mg 11 1938
B6-vitamin 0,065 mg 11 1938
Pantothensyre 0,041 mg 1 1938
Folat 3,00 µg 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 32 1938
Kalium, K 132 mg 26 1938
Calcium, Ca 9,00 mg 26 1938
Magnesium, Mg 10,0 mg 12 1938
Phosphor, P 11,0 mg 23 1938
Jern, Fe 0,240 mg 17 1938
Kobber, Cu 0,028 mg 14 1938
Zink, Zn 0,050 mg 4 1938
Mangan, Mn 0,360 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 15,0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,001 2,00 1342
C16:0 0,021 42,0 1342
C18:0 0,003 6,00 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,003 6,00 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,017 34,0 1342
C18:3,n-3 0,005 10,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,025 50,0 1003
Sum monoumættede 0,003 6,00 1003
Sum polyumættede 0,022 44,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,050 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 10,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,017 34,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 7 78 1342
Leucin 12 130 1342
Lysin 10 110 1342
Methionin 1 11 1342
Phenylalanin 12 130 1342
Tyrosin 3 33 1342
Threonin 16 180 1342
Valin 10 110 1342
Arginin 47 520 1342
Histidin 7 78 1342
Alanin 86 960 1342
Asparaginsyre 23 250 1342
Glutaminsyre 111 1230 1342
Glycin 12 130 1342
Serin 14 150 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby