Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 408
Krebs, rå
Engelsk navn
Crayfish, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 88
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 287 kJ 1003
Energi, kcal 69 kcal 1003
total-N 2,336 g 1356
Protein, total 14,6 g 1356
Protein, deklaration 14,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,2 g 1347
Tørstof 17,5 g 1356
Vand 82,5 g 1356
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 1356
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,500 µg 1356
E-vitamin 1,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,50 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 1356
Niacin 1,90 NE 1003
niacin 1,90 mg 1356
B6-vitamin 2,10 mg 1347
B12-vitamin 2,70 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 210 mg 1356
Natrium, Na 928 mg 707 - 1150 2 1058
Kalium, K 138 mg 132 - 144 2 1058
Calcium, Ca 58,0 mg 1356
Magnesium, Mg 26,8 mg 22,6 - 31,0 2 1058
Phosphor, P 110 mg 1356
Jern, Fe 1,40 mg 0,89 - 1,82 4 1043
Kobber, Cu 0,240 mg 1356
Zink, Zn 1,31 mg 1356
Jod, I 30,0 µg 11 - 60 3 1041
Mangan, Mn 0,040 mg 1356
Chrom, Cr 1,10 µg 1,00 0,2 - 2,2 4 1906
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1356
Cobolt, Co 4,00 µg 1356
Nikkel, Ni 15,7 µg 10,5 6,1 - 35,8 4 1906
Fluor, F 80,0 µg 1356
Silicium, Si 1,00 mg 1356
Aluminium, Al 0,100 mg 1356
Bor, B 40,0 µg 1356
Brom, Br 1800 µg 1356
Kviksølv, Hg 3,30 µg 3,10 1,7 - 5,4 4 1906
Arsen, As 27,6 µg 18,6 0,0 - 73 4 1906
Cadmium, Cd 6,00 µg 0,80 0,7 - 21,9 4 1906
Bly, Pb 5,60 µg 3,30 0,3 - 15,6 4 1906
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 1,20 g 1356
Sukkerarter, ialt 1,20 g 1003
Stivelse 1,20 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,015 6,15 1356
C16:0 0,089 36,5 1356
C18:0 0,007 2,87 1356
Andre mætt. 0,007 2,87 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,104 42,6 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,007 2,87 1356
C18:3,n-3 0,015 6,15 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,118 48,4 1003
Sum monoumættede 0,104 42,6 1003
Sum polyumættede 0,022 9,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,244 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 6,15 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,007 2,87 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 158 mg 1361

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby