DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 408
Krebs, rå
Engelsk navn
Crayfish, raw
Taxonomisk navn
Astacus astacus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 287 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 287 kJ 1003
Energi (kcal) 68 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 68 kcal 1003
Protein 14,6 g 1356
Protein, deklaration 14,6 g 1356
Kulhydrat difference 1,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Salt deklaration 2,32 g 2 1003
Aske 1,2 g 1347
Tørstof 17,5 g 1356
Vand 82,5 g 1356
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 1356
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3-vitamin 0,500 µg 1356
E-vitamin 1,50 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,50 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1356
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1356
Niacinækvivalent 1,90 NE 1003
Niacin 1,90 mg 1356
B6-vitamin 2,10 mg 1347
B12-vitamin 2,70 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 928 mg 707 - 1150 2 1058
Kalium 138 mg 132 - 144 2 1058
Calcium 58,0 mg 1356
Magnesium 26,8 mg 22,6 - 31 2 1058
Rubidium 20,0 µg 1356
Jern 1,40 mg 0,89 - 1,82 4 1043
Kobber 0,240 mg 1356
Zink 1,31 mg 1356
Mangan 0,0400 mg 1356
Krom 1,10 µg 1,0 0,2 - 2,2 4 1906
Molybdæn 5,00 µg 1356
Cobolt 4,00 µg 1356
Selen 18,0 µg 1 2135
Aluminium 0,1000 mg 1356
Silicium 1,000 mg 1356
Bor 40,0 µg 1356
Fosfor 110 mg 1356
Fluor 80,0 µg 1356
Brom 1800 µg 1356
Jod 30,0 µg 11 - 60 3 1041
Svovl 210 mg 1356
Nikkel 15,7 µg 10,5 6,1 - 35,8 4 1906
Kviksølv 3,30 µg 3,1 1,7 - 5,4 4 1906
Arsen 27,6 µg 18,6 0,0 - 73 4 1906
Cadmium 6,00 µg 0,8 0,7 - 21,9 4 1906
Bly 5,60 µg 3,3 0,3 - 15,6 4 1906
Sum mineraler 1260 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,20 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1356
C14:0 0,022 6,14 1356
C16:0 0,128 36,4 1356
C18:0 0,010 2,86 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,010 2,86 1356
C18:3,n-3 0,022 6,14 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,169 48,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,149 42,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,032 9,01 1003
Sum fedtsyrer 0,350 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,022 6,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 2,86 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 158 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,336 1356
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 80,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 88 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby