Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 410
Gulerod, konserves
Engelsk navn
Carrot, canned
Taxonomisk navn
Daucus carota L.
Synonymer
Gulerødder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,711
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 99 kJ 1003
Energi, kcal 24 kcal 1003
total-N 0,102 g 11 1938
Protein, total 0,6 g 11 1938
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,5 g 1938
Fedt, total 0,2 g 11 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 11 1938
Tørstof 7,1 g 11 1938
Vand 93,0 g 11 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 688 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 8260 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,018 mg 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 6 1938
Niacin 0,669 NE 1003
niacin 0,552 mg 6 1938
B6-vitamin 0,112 mg 6 1938
Pantothensyre 0,135 mg 6 1938
Folat 9,00 µg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,70 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,70 mg 6 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 242 mg 1938
Kalium, K 179 mg 6 1938
Calcium, Ca 25,0 mg 6 1938
Magnesium, Mg 8,00 mg 6 1938
Phosphor, P 24,0 mg 6 1938
Jern, Fe 0,640 mg 6 1938
Kobber, Cu 0,104 mg 10 1938
Zink, Zn 0,260 mg 11 1938
Mangan, Mn 0,450 mg 6 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,500 mg 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,800 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 1,20 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,002 1,54 1342
C14:0 0,001 0,76 1342
C16:0 0,027 20,8 1342
C18:0 0,001 0,76 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,54 1342
C18:1,n-9 0,007 5,39 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,079 60,8 1342
C18:3,n-3 0,011 8,46 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,031 23,8 1003
Sum monoumættede 0,009 6,92 1003
Sum polyumættede 0,090 69,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,130 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 8,46 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,079 60,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 27 260 1342
Leucin 29 280 1342
Lysin 27 260 1342
Methionin 4 42 1342
Cystin 5 52 1342
Phenylalanin 21 210 1342
Tyrosin 12 120 1342
Threonin 24 240 1342
Tryptofan 7 73 1342
Valin 29 280 1342
Arginin 28 270 1342
Histidin 10 100 1342
Alanin 38 370 1342
Asparaginsyre 89 870 1342
Glutaminsyre 132 1290 1342
Glycin 19 190 1342
Prolin 19 190 1342
Serin 22 220 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby