DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 416
Bitter, jägermeister
Engelsk navn
Bitter, Jägermeister
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1224 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1224 kJ 1003
Energi (kcal) 294 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 294 kcal 1003
Protein 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1358
Kulhydrat difference 14,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 14,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt 0,0 g 1358
Alkohol 34,0 g 1358
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 2,0 g 1003
Tørstof 50,0 g 1358
Vand 50,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
D2-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
beta-Tokoferol 0 mg 1655
gamma-Tokoferol 0 mg 1655
delta-Tokoferol 0 mg 1655
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1655
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1655
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1655
B6-vitamin 0 mg 1655
Pantotensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1655
Frit folat 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Dehydroascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1 2138
Kobber 0,0220 mg 0,02 0,01 - 0,04 7 1088
Zink 0,0350 mg 0,03 0,019 - 0,057 7 1088
Cadmium 0,160 µg 0,16 - 0,31 7 1088
Bly 3,40 µg 1,8 - 13 7 1088
Sum mineraler 0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 14,0 g 1358
Tilsat Sukker 14,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 14,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1358
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby