Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 418
Pumpernikkel
Engelsk navn
Rye bread, dark, pumpernickel
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,863 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 828 kJ 1003
Energi, kcal 198 kcal 1003
total-N 0,915 g 0,915 0,870 - 0,960 2 1309
Protein, total 5,3 g 5,3 5,072 - 5,597 2 1309
Protein, deklaration 5,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 46,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 36,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 35,8 g 1003
Kostfiber 9,9 g 9,9 9,9 - 10,0 2 1309
Fedt, total 1,2 g 1,2 0,9 - 1,4 2 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,86 - 1,95 2 1309
Tørstof 54,5 g 54,5 53,0 - 56,0 2 1309
Vand 45,5 g 45,5 44,000 - 47,000 2 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,024 mg 1003
(thiamin) 0,024 mg 0,024 0,017 - 0,031 2 1309
(HET, hydroxyethylthiazole) 0 mg 0 2 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,067 mg 0,067 0,063 - 0,071 2 1309
Niacin 1,12 NE 1003
niacin 0,700 mg 0,700 0,61 - 0,79 2 1309
Pantothensyre 0,140 mg 0,140 0,14 - 0,14 2 1309
Biotin 5,00 µg 1 1309
Folat 15,0 µg 15,0 13 - 17 2 1309
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,578 mg 0,578 0,531 - 0,625 2 1309
Natrium, Na 405 mg 405 400 - 409 2 1309
Kalium, K 253 mg 253 245 - 260 2 1309
Calcium, Ca 27,9 mg 27,9 26,4 - 29,3 2 1309
Magnesium, Mg 49,0 mg 49,0 48 - 50 2 1309
Phosphor, P 160 mg 160 156 - 164 2 1309
Jern, Fe 1,83 mg 1,83 1,8 - 1,86 2 1309
Kobber, Cu 0,188 mg 0,188 0,183 - 0,192 2 1309
Zink, Zn 1,36 mg 1,36 1,25 - 1,47 2 1309
Jod, I 1,50 µg 1,50 0,8 - 2,2 2 1309
Mangan, Mn 1,31 mg 1,31 1,25 - 1,36 2 1309
Chrom, Cr 10,1 µg 10,1 8,4 - 11,7 2 1309
Selen, Se 2,15 µg 2,15 1,5 - 2,8 2 1309
Nikkel, Ni 6,40 µg 6,40 5 - 7,8 2 1309
Cadmium, Cd 0,905 µg 0,905 0,79 - 1,02 2 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 29,2 g 29,2 28,3 - 30,0 2 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,162 16,3 1309
C18:0 0,017 1,71 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,20 1309
C18:1,n-9 0,230 23,2 1309
C18:1,n-7 0,021 2,12 1309
C20:1,n-11 0,012 1,21 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,465 46,8 1309
C18:3,n-3 0,084 8,46 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,179 18,0 1003
Sum monoumættede 0,265 26,7 1003
Sum polyumættede 0,549 55,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,993 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,084 8,46 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,465 46,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 210 230 T 60
Leucin 366 400 T 60
Lysin 229 250 T 60
Methionin 90 98 T 60
Cystin 83 91 T 60
Phenylalanin 256 280 T 60
Tyrosin 137 150 T 60
Threonin 201 220 T 60
Tryptofan 67 73 T 60
Valin 311 340 T 60
Arginin 302 330 T 60
Histidin 137 150 T 60
Alanin 256 280 T 60
Asparaginsyre 393 430 T 60
Glutaminsyre 1200 1310 T 60
Glycin 256 280 T 60
Prolin 476 520 T 60
Serin 256 280 T 60

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby