DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 419
Forårsrulle, dybfrost
Engelsk navn
Spring roll, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 631 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 631 kJ 1003
Energi (kcal) 151 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 151 kcal 1003
Protein 5,8 g 5,1 - 6,3 3 1074
Protein, deklaration 5,8 g 5,1 - 6,3 3 1074
Kulhydrat difference 17,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,5 g 1003
Kostfibre 2,1 g 2007
Fedt 6,8 g 6,2 - 7,1 3 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,34 g 3 1003
Aske 2,3 g 2,2 - 2,3 2 1031
Tørstof 32,5 g 30 - 33,5 3 1074
Vand 67,5 g 66,5 - 70 3 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,130 mg 0,12 - 0,14 2 1031
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 0,094 - 0,114 2 1031
Niacinækvivalent 1,15 NE 1003
Niacin 0,700 mg 0,69 - 0,72 2 1031
B6-vitamin 0,0700 mg 0,071 - 0,076 2 1031
Pantotensyre 0,190 mg 0,166 - 0,205 2 1031
B12-vitamin 0,0400 µg 0,038 - 0,039 2 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 535 mg 520 - 551 3 1074
Kalium 195 mg 165 - 224 3 1074
Calcium 149 mg 88,8 - 252 3 1074
Magnesium 21,0 mg 17,2 - 24,8 3 1074
Jern 2,95 mg 2,85 - 2,98 3 1074
Kobber 0,0740 mg 0,019 - 0,34 143 1074
Zink 1,30 mg 0,13 - 4,2 143 1074
Chlorid 855 mg 825 - 885 3 1074
Nikkel 12,6 µg 8,9 - 17,6 3 1074
Kviksølv 0,200 µg 0,0 - 2,4 50 1074
Cadmium 1,20 µg 0,0 - 18 143 1074
Bly 5,00 µg 0,0 - 25 143 1074
Tin 90,0 µg 0,0 - 380 54 1074
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,80 g 1 2141
Tilsat Sukker 2,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 2,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 12,0 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 6,120 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,928 1074
Tryptofan 27 29 1031
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 38,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby