Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 422
Græskar, konserves
Engelsk navn
Pumpkin, canned
Taxonomisk navn
Cucurbita pepo L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 438 kJ 1003
Energi, kcal 105 kcal 1003
total-N 0,064 g 1 1825
Protein, total 0,4 g 1 1825
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 25,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 24,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,9 g 1 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1 1825
Tørstof 26,3 g 1 1825
Vand 73,7 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 578 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 6940 µg 3060 - 10820 5 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 0,06 - 0,18 3 T 366
B1-vitamin 0,024 mg 89 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1 1022
Niacin 0,300 NE 1003
niacin 0,200 mg 0,20 - 0,24 2 1018
B6-vitamin 0,056 mg 1938
Pantothensyre 0,400 mg 1352
Biotin 0,400 µg T 366
Folat 19,0 µg 1375
Frit folat 2,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,20 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,20 mg 105 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 88 1938
Kalium, K 206 mg 67 1938
Calcium, Ca 20,0 mg 20 - 23 3 1030
Magnesium, Mg 7,00 mg 5,2 - 9,2 3 1348
Phosphor, P 17,0 mg 13 - 23 3 1348
Jern, Fe 0,350 mg 0,18 - 0,70 5 1043
Kobber, Cu 0,039 mg 0,029 - 0,055 3 1348
Zink, Zn 0,110 mg 0,08 - 0,12 3 1348
Jod, I 0,700 µg 0,2 - 1,2 4 1055
Mangan, Mn 0,049 mg 0,036 - 0,070 3 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 2,0 - 4,0 3 1348
Selen, Se 0 µg 3 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 5,00 µg 3 - 10 3 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,900 g T 366
Glucose 1,10 g T 366
Monosaccharider, total 2,00 g 1003
Saccharose 0,700 g T 366
Disaccharider, total 0,700 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,70 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,027 34,2 T 366
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,002 2,63 T 366
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,018 22,4 T 366
C18:3,n-3 0,033 40,8 T 366
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 366
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,027 33,8 1003
Sum monoumættede 0,002 2,50 1003
Sum polyumættede 0,051 63,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,033 41,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,018 22,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 14 220 T 366
Leucin 16 250 T 366
Lysin 13 200 T 366
Methionin 5 76 T 366
Cystin 1 22 T 366
Phenylalanin 97 1520 T 366
Tyrosin 8 120 T 366
Threonin 7 110 T 366
Tryptofan 6 98 T 366
Valin 15 230 T 366
Arginin 21 330 T 366
Histidin 5 76 T 366
Alanin 8 130 T 366
Asparaginsyre 77 1200 T 366
Glutaminsyre 68 1070 T 366
Glycin 10 160 T 366
Prolin 8 130 T 366
Serin 25 390 T 366

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby