DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 424
Løg, hakkede, dybfrost
Engelsk navn
Onions, chopped, frozen
Taxonomisk navn
Allium cepa (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 117 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 128 kJ 1003
Energi (kcal) 28 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 30 kcal 1003
Protein 0,8 g 18 1938
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 18 1938
Kulhydrat difference 6,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,7 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1938
Fedt 0,1 g 17 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 12 1003
Aske 0,3 g 18 1938
Tørstof 8,0 g 18 1938
Vand 92,0 g 18 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0550 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0550 mg 0,03 - 0,09 8 T 716.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 17 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0270 mg 17 1938
Niacinækvivalent 0,313 NE 1003
Niacin 0,151 mg 15 1938
B6-vitamin 0,0750 mg 3 1938
Pantotensyre 0,102 mg 1 1938
Folat 17,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,30 mg 1003
Ascorbinsyre 3,30 mg 12 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 12,0 mg 12 1938
Kalium 124 mg 3 1938
Calcium 17,0 mg 16 1938
Magnesium 7,00 mg 3 1938
Jern 0,330 mg 18 1938
Kobber 0,0190 mg 4 1938
Zink 0,0700 mg 4 1938
Mangan 0,0740 mg 4 1938
Selen 0,130 µg 0,137 0,061 - 0,24 14 T 716.0
Fosfor 22,0 mg 5 1938
Jod 0,153 µg 0,183 - 0,61 14 T 716.0
Sum mineraler 182 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,70 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0,470 g 4 1342
Neutral detergent fibre 0,800 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0000500 g 1346
Sum organiske syrer 0,0000500 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,027 33,3 T 716.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,011 13,3 T 716.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,037 46,6 T 716.0
C18:3,n-3 0,005 6,66 T 716.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 716.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,027 33,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,011 13,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,043 53,3 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 6,66 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,037 46,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,126 1938
Isoleucin 15 120 T 716.0
Leucin 26 210 T 716.0
Lysin 25 200 T 716.0
Methionin 6 47 T 716.0
Cystin 5 38 T 716.0
Phenylalanin 18 140 T 716.0
Tyrosin 9 72 T 716.0
Threonin 14 110 T 716.0
Tryptofan 10 77 T 716.0
Valin 19 150 T 716.0
Arginin 107 850 T 716.0
Histidin 9 72 T 716.0
Alanin 18 140 T 716.0
Asparaginsyre 47 370 T 716.0
Glutaminsyre 166 1320 T 716.0
Glycin 16 130 T 716.0
Prolin 11 85 T 716.0
Serin 14 110 T 716.0
Sum essentielle Aminosyrer 269 T 716.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 746 T 716.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 716.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby