Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 424
Løg, hakkede, dybfrost
Engelsk navn
Onions, chopped, frozen
Taxonomisk navn
Allium cepa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 117 kJ 1003
Energi, kcal 28 kcal 1003
total-N 0,126 g 18 1938
Protein, total 0,8 g 18 1938
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1938
Fedt, total 0,1 g 17 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 18 1938
Tørstof 8,0 g 18 1938
Vand 92,0 g 18 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,070 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,070 mg 0,04 - 0,09 5 T 716
B1-vitamin 0,030 mg 17 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,027 mg 17 1938
Niacin 0,318 NE 1003
niacin 0,151 mg 15 1938
B6-vitamin 0,075 mg 3 1938
Pantothensyre 0,102 mg 1 1938
Folat 17,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,30 mg 12 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 12,0 mg 12 1938
Kalium, K 124 mg 3 1938
Calcium, Ca 17,0 mg 16 1938
Magnesium, Mg 7,00 mg 3 1938
Phosphor, P 22,0 mg 5 1938
Jern, Fe 0,330 mg 18 1938
Kobber, Cu 0,019 mg 4 1938
Zink, Zn 0,070 mg 4 1938
Mangan, Mn 0,074 mg 4 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,050 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,470 g 4 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 0,800 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,023 33,3 T 716
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 13,3 T 716
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,033 46,7 T 716
C18:3,n-3 0,005 6,67 T 716
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 716
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,023 32,9 1003
Sum monoumættede 0,009 12,9 1003
Sum polyumættede 0,038 54,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 7,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,033 47,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 15 120 T 716
Leucin 26 210 T 716
Lysin 25 200 T 716
Methionin 6 47 T 716
Cystin 5 38 T 716
Phenylalanin 18 140 T 716
Tyrosin 9 72 T 716
Threonin 14 110 T 716
Tryptofan 10 77 T 716
Valin 19 150 T 716
Arginin 107 850 T 716
Histidin 9 72 T 716
Alanin 18 140 T 716
Asparaginsyre 47 370 T 716
Glutaminsyre 166 1320 T 716
Glycin 16 130 T 716
Prolin 11 85 T 716
Serin 14 110 T 716

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby