DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 425
Flødeskumskage, lagkagesnitte
Engelsk navn
Cream pastry, layer cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1264 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1310 kJ 1003
Energi (kcal) 302 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 313 kcal 1003
Protein 3,3 g 3,534 2,48 - 3,91 6 1013
Protein, deklaration 3,3 g 3,534 2,48 - 3,91 6 1013
Kulhydrat difference 35,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 34,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 37,1 g 1003
Kostfibre 0,7 g 2007
Fedt 16,7 g 16,57 11,1 - 22,7 10 1818, 1013
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,26 g 6 1003
Aske 0,7 g 0,69 0,49 - 0,81 6 1013
Tørstof 55,8 g 60,65 43,2 - 64,9 6 1013
Vand 44,2 g 39,35 35,1 - 56,8 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 82,3 RE 1003
Retinol 82,3 µg 79,0 37 - 153 6 1013
D-vitamin 0,500 µg 1 1004
E-vitamin 0,580 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,580 mg 0,565 0,39 - 0,79 6 1013
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 0,800 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 9,60 µg 1 1004
B12-vitamin 0,500 µg 1 1004
C-vitamin 1,30 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 103 mg 98,5 73 - 152 6 1013
Kalium 103 mg 106,0 72 - 122 6 1013
Calcium 57,3 mg 54,0 46 - 73 6 1013
Magnesium 14,3 mg 16,95 7,9 - 18 6 1013
Jern 0,568 mg 0,605 0,34 - 0,77 6 1013
Zink 0,377 mg 0,41 0,26 - 0,49 6 1013
Selen 4,70 µg 1 1004
Fosfor 82,0 mg 1 1004
Jod 10,00 µg 1 1004
Sum mineraler 359 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,53 g 0,98 0,0 - 3,6 3 1013
Glukose 1,16 g 1,4 0,0 - 1,6 5 1013
Sum monosakkarider 2,69 g 1003
Laktose 1,20 g 1,4 0,0 - 2,2 3 1013
Maltose 1,60 g 1 1013
Sakkarose 21,3 g 25,15 0,53 - 33 6 1013
Sum disakkarider 24,1 g 1003
Sum sukkerarter 26,8 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 10,3 g 1 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,219 1,39 1013
C8:0 0,271 1,72 1013
C10:0 0,379 2,4 1013
C12:0 1,700 10,7 1013
C14:0 1,594 10,1 1013
C16:0 3,953 25 1013
C18:0 1,876 11,9 1013
C20:0 0,026 0,163 1013
C22:0 0,043 0,273 1013
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,026 0,162 1013
C16:1,n-7 0,261 1,65 1013
C18:1,n-9 4,213 26,7 1013
C20:1,n-11 0,147 0,932 1013
C22:1,n-9 0,228 1,44 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,816 5,17 1013
C18:3,n-3 0,000 0,0 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 10,062 63,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,875 30,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,816 5,17 1003
Sum fedtsyrer 15,752 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,816 5,17 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,530 1013
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 37,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby