Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 425
Flødeskumskage, lagkagesnitte
Engelsk navn
Cream pastry, layer cake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1264 kJ 1003
Energi, kcal 302 kcal 1003
total-N 0,530 g 0,566 0,398 - 0,626 6 1013
Protein, total 3,3 g 3,5 2,488 - 3,913 6 1013
Protein, deklaration 3,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 35,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 34,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 34,4 g 1003
Kostfiber 0,7 g 2007
Fedt, total 16,7 g 16,6 11,1 - 22,7 10 1013, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,7 0,49 - 0,81 6 1013
Tørstof 55,8 g 60,7 43,2 - 64,9 6 1013
Vand 44,2 g 39,4 35,100 - 56,800 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 82,3 RE 1003
Retinol 82,3 µg 79,0 37 - 153 6 1013
E-vitamin 0,580 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,580 mg 0,565 0,39 - 0,79 6 1013
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 103 mg 99 73 - 152 6 1013
Kalium, K 103 mg 106 72 - 122 6 1013
Calcium, Ca 57,3 mg 54,0 46 - 73 6 1013
Magnesium, Mg 14,3 mg 17,0 7,9 - 18 6 1013
Jern, Fe 0,568 mg 0,605 0,34 - 0,77 6 1013
Zink, Zn 0,377 mg 0,410 0,26 - 0,49 6 1013
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 19,5 mg 25,8 0 - 32,6 3 1013
Sorbinsyre 4,07 mg 5,10 2 - 5,1 3 1013
Propionsyre 0 mg 0 2 1013
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,53 g 0,98 0 - 3,6 3 1013
Glucose 1,16 g 1,40 0 - 1,6 5 1013
Monosaccharider, total 2,69 g 1003
Lactose 1,20 g 1,40 0 - 2,2 3 1013
Maltose 1,60 g 1 1013
Saccharose 21,3 g 25,2 0,53 - 33 6 1013
Disaccharider, total 24,1 g 1003
Sukkerarter, ialt 26,8 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,219 1,39 1013
C8:0 0,271 1,72 1013
C10:0 0,380 2,41 1013
C12:0 1,70 10,8 1013
C14:0 1,59 10,1 1013
C16:0 3,95 25,1 1013
C18:0 1,88 11,9 1013
C20:0 0,026 0,16 1013
C22:0 0,043 0,27 1013
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,026 0,16 1013
C16:1,n-7 0,261 1,66 1013
C18:1,n-9 4,21 26,7 1013
C20:1,n-11 0,147 0,93 1013
C22:1,n-9 0,228 1,45 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,816 5,18 1013
C18:3,n-3 0,000 0,00 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 10,1 63,9 1003
Sum monoumættede 4,87 30,9 1003
Sum polyumættede 0,816 5,18 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,816 5,18 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby