DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 428
Cayote, Kayote, rå
Engelsk navn
Chayote fruit, raw
Taxonomisk navn
Sechium edule
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 1
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 80 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
Nitrogen, total 0,131 g 3 1938
Protein, videnskabelig 0,8 g 3 1938
Protein, deklaration 0,8 g 3 1938
Kulhydrat, difference 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 1,7 g 3 1938
Fedt, total 0,1 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 3 1938
Tørstof 5,8 g 3 1938
Vand 94,2 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0250 mg 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0290 mg 3 1938
Niacinækvivalent 0,651 NE 1003
Niacin 0,470 mg 3 1938
B6-vitamin 0,0760 mg 3 1938
Pantothensyre 0,249 mg 3 1938
Folat 93,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 7,70 mg 1003
L-ascorbinsyre 7,70 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 2 1938
Kalium, K 125 mg 3 1938
Calcium, Ca 17,0 mg 3 1938
Magnesium, Mg 12,0 mg 3 1938
Fosfor, P 18,0 mg 3 1938
Jern, Fe 0,340 mg 2 1938
Kobber, Cu 0,123 mg 1938
Zink, Zn 0,740 mg 3 1938
Mangan, Mn 0,189 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,700 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,091 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 43 330 1342
Leucin 76 580 1342
Lysin 39 300 1342
Methionin 1 7 1342
Phenylalanin 47 360 1342
Tyrosin 31 240 1342
Threonin 41 310 1342
Tryptofan 11 83 1342
Valin 63 480 1342
Arginin 34 260 1342
Histidin 14 110 1342
Alanin 51 390 1342
Asparaginsyre 92 700 1342
Glutaminsyre 124 950 1342
Glycin 41 310 1342
Prolin 43 330 1342
Serin 46 350 1342

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby