Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 432
Knækbrød, rug-, fint
Engelsk navn
Crispbread, knackebrot, rye, fine
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1455 kJ 1003
Energi, kcal 348 kcal 1003
total-N 1,877 g 1,754 - 1,982 2 1347, 1825
Protein, total 10,7 g 9,998 - 11,297 2 1347, 1825
Protein, deklaration 11,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 78,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 63,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 14,5 g 1347
Fedt, total 2,0 g 1948
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1347
Tørstof 93,4 g 92,900 - 93,800 5 1072
Vand 6,6 g 6,200 - 7,100 5 1072
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,833 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 10,0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,350 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,350 mg 0,32 - 0,41 4 1034
alfa-tokotrienol 0,350 mg 0,19 - 0,48 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,340 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,230 mg 1347
Niacin 2,28 NE 1003
niacin 1,10 mg 1347
B6-vitamin 0,265 mg 0,241 - 0,279 5 1072
Folat 110 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 140 mg 120 - 150 3 1348
Natrium, Na 443 mg 417 - 465 3 1058
Kalium, K 476 mg 468 - 482 3 1058
Calcium, Ca 80,0 mg 40 - 135 4 1030
Magnesium, Mg 95,5 mg 90,7 - 99,3 3 1058
Phosphor, P 380 mg 370 - 390 3 1348
Jern, Fe 3,80 mg 2,7 - 4,3 4 1043
Kobber, Cu 0,370 mg 0,370 0,331 - 0,401 4 1104
Zink, Zn 2,58 mg 2,58 1,38 - 3,18 4 1104
Jod, I 2,30 µg 0,3 - 4,2 8 1055
Mangan, Mn 3,60 mg 3,5 - 3,6 3 1348
Chrom, Cr 7,10 µg 5,20 2,8 - 16,4 9 1506
Selen, Se 6,60 µg 5,80 0 - 23,2 9 1506
Molybdæn, Mo 20,0 µg 10 - 20 3 1348
Cobolt, Co 6,00 µg 4 - 8 3 1348
Nikkel, Ni 25,1 µg 23,1 3,9 - 49,3 9 1506
Fluor, F 100 µg 100 - 120 3 1348
Silicium, Si 15,0 mg 9 - 26 3 1348
Aluminium, Al 2,00 mg 1,6 - 2,4 3 1348
Bor, B 140 µg 120 - 160 3 1348
Brom, Br 300 µg 100 - 500 3 1348
Kviksølv, Hg 0,500 µg 0,400 0 - 1,5 9 1506
Arsen, As 0 µg 0 9 1506
Cadmium, Cd 2,10 µg 1,90 0,9 - 3,7 9 1506
Bly, Pb 9,80 µg 8,20 1,7 - 15,6 9 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,6 10 1104
Glucose 0,400 g 0 - 1,4 10 1104
Monosaccharider, total 0,600 g 1003
Saccharose 1,00 g 0,1 - 3,3 10 1104
Disaccharider, total 1,00 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,60 g 1003
Stivelse 54,8 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,011 0,56 1356
C16:0 0,346 18,4 1356
C18:0 0,011 0,56 1356
Andre mætt. 0,021 1,13 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,346 18,4 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,999 53,1 1356
C18:3,n-3 0,147 7,82 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,389 20,7 1003
Sum monoumættede 0,346 18,4 1003
Sum polyumættede 1,15 60,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,88 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,147 7,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,999 53,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 432 230 T 42
Leucin 751 400 T 42
Lysin 469 250 T 42
Methionin 184 98 T 42
Cystin 171 91 T 42
Phenylalanin 526 280 T 42
Tyrosin 282 150 T 42
Threonin 413 220 T 42
Tryptofan 137 73 T 42
Valin 638 340 T 42
Arginin 619 330 T 42
Histidin 282 150 T 42
Alanin 526 280 T 42
Asparaginsyre 807 430 T 42
Glutaminsyre 2460 1310 T 42
Glycin 526 280 T 42
Prolin 976 520 T 42
Serin 526 280 T 42

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby