Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 433
Sennep, gul, færdiglavet
Engelsk navn
Mustard, yellow, ready made
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 691 kJ 1003
Energi, kcal 165 kcal 1003
total-N 0,912 g 1347
Protein, total 5,7 g 1347
Protein, deklaration 5,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,2 g 1003
Tilsat sukker 14,5 g 1347
Kostfiber 1,7 g 1347
Fedt, total 6,4 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 3,0 g 1347
Tørstof 37,0 g 1347
Vand 63,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacin 0,200 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 760 mg 1347
Kalium, K 165 mg 1347
Calcium, Ca 95,0 mg 1347
Magnesium, Mg 49,0 mg 41 - 57 42 1938
Phosphor, P 170 mg 1347
Jern, Fe 2,30 mg 1356
Kobber, Cu 0,090 mg 1356
Zink, Zn 0,700 mg 1356
Jod, I 3,00 µg 1356
Mangan, Mn 0,360 mg 1356
Chrom, Cr 17,0 µg 1356
Selen, Se 6,00 µg 1356
Molybdæn, Mo 0 µg 1356
Cobolt, Co 2,00 µg 1356
Nikkel, Ni 20,0 µg 1356
Fluor, F 1,50 µg 1,5 - 1,5 2 1938
Silicium, Si 0 mg 1356
Aluminium, Al 0,500 mg 1356
Bor, B 150 µg 1356
Brom, Br 0 µg 1356
Kviksølv, Hg 0,200 µg 1356
Arsen, As 0 µg 1356
Cadmium, Cd 2,00 µg 1356
Bly, Pb 6,00 µg 1356
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 201 220 1938
Leucin 392 430 1938
Lysin 356 390 1938
Methionin 100 110 1938
Cystin 100 110 1938
Phenylalanin 219 240 1938
Tyrosin 182 200 1938
Threonin 228 250 1938
Tryptofan 12 13 1938
Valin 255 280 1938
Arginin 337 370 1938
Histidin 164 180 1938
Alanin 219 240 1938
Asparaginsyre 529 580 1938
Glutaminsyre 1000 1100 1938
Glycin 310 340 1938
Prolin 483 530 1938
Serin 274 300 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby