Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 439
Sauce, gravad laks
Engelsk navn
Sauce gravad lax
Taxonomisk navn
Salmo salar
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2322 kJ 1003
Energi, kcal 555 kcal 1003
total-N 0,256 g 1347
Protein, total 1,6 g 1347
Protein, deklaration 1,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,1 g 1003
Tilsat sukker 10,3 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 56,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 72,0 g 1347
Vand 28,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,0 RE 1003
ß-caroten 420 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 8,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 8,00 mg 1347
B1-vitamin 0 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1347
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 10,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 275 mg 1347
Kalium, K 79,0 mg 1347
Calcium, Ca 58,0 mg 1347
Magnesium, Mg 32,0 mg 1347
Phosphor, P 44,0 mg 1347
Jern, Fe 1,85 mg 1347
Zink, Zn 0,070 mg 1347
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby