DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 454
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost
Engelsk navn
Plaice, fillet, breaded, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 577 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 577 kJ 1003
Energi (kcal) 136 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 136 kcal 1003
Protein 11,9 g 11,7 - 12,1 2 1839
Protein, deklaration 11,9 g 11,7 - 12,1 2 1839
Kulhydrat difference 20,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,1 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1321
Fedt 1,1 g 1 - 1,1 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,55 g 2 1003
Aske 1,1 g 1,14 - 1,16 2 1839
Tørstof 34,3 g 34 - 34,5 2 1839
Vand 65,7 g 65,5 - 66 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,180 mg 1355
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0600 mg 1355
Niacinækvivalent 0,800 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 220 mg 200 - 240 2 1839
Kalium 221 mg 218 - 224 2 1839
Calcium 27,0 mg 25 - 28 2 1839
Magnesium 22,4 mg 21,1 - 23,6 2 1839
Jern 0,540 mg 0,51 - 0,56 2 1839
Kobber 0,0500 mg 0,048 - 0,051 2 1839
Zink 0,560 mg 0,48 - 0,64 2 1839
Mangan 0,290 mg 0,23 - 0,34 2 1839
Selen 20,0 µg 17 - 23 2 1839
Fosfor 132 mg 121 - 143 2 1839
Chlorid 346 mg 316 - 376 2 1839
Jod 14,0 µg 10 - 18 2 1839
Kviksølv 1,80 µg 1,6 - 1,9 2 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 1839
Glukose 0,400 g 1 1839
Sum monosakkarider 0,400 g 1003
Laktose 0 g 1 1839
Maltose 0,900 g 1 1839
Sakkarose 0 g 1 1839
Sum disakkarider 0,900 g 1003
Raffinose 0 g 1 1839
Sum sukkerarter 1,30 g 1003
Tilsat Sukker 1,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 1,3 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 17,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,000 0,0 1839
C16:0 0,220 25 1839
C18:0 0,000 0,0 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,000 0,0 1839
C18:1,n-7 0,000 0,0 1839
C18:1,n-9 0,110 12,5 1839
C20:1,n-11 0,000 0,0 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,330 37,5 1839
C18:3,n-3 0,000 0,0 1839
C18:4,n-3 0,000 0,0 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,110 12,5 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,110 12,5 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 0,220 25 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,110 12,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,550 62,5 1003
Sum fedtsyrer 0,880 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,220 25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,330 37,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 72 mg 71,5 71 - 72 2 T 45.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,904 1839
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 73,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby