Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 459
Sauce, barbeque
Engelsk navn
Sauce, barbeque
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,955
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 623 kJ 1003
Energi, kcal 149 kcal 1003
total-N 0,000 g 5 1938
Protein, total 0,0 g 5 1938
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 36,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 35,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 35,8 g 1003
Tilsat sukker 10,0 g 1003
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 0,3 g 0,00 - 1,47 5 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1938
Tørstof 39,7 g 1938
Vand 60,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,6 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 139 µg 1938
B1-vitamin 0,010 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,032 mg 1938
Niacin 0,487 NE 1003
niacin 0,487 mg 1938
B6-vitamin 0,041 mg 1938
Pantothensyre 0,037 mg 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0,700 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,700 mg 0,0 - 3,5 5 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1119 mg 713 - 1352 5 1938
Kalium, K 208 mg 1938
Calcium, Ca 12,0 mg 0 - 59 5 1938
Magnesium, Mg 12,0 mg 1938
Phosphor, P 17,0 mg 1938
Jern, Fe 0,210 mg 0,00 - 1,06 5 1938
Kobber, Cu 0,079 mg 1938
Zink, Zn 0,130 mg 1938
Mangan, Mn 0,225 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,000 0,00 1342
C16:0 0,029 10,4 1342
C18:0 0,014 5,18 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,58 1342
C18:1,n-9 0,123 44,6 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,101 36,4 1342
C18:3,n-3 0,008 2,91 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,043 15,5 1003
Sum monoumættede 0,125 45,1 1003
Sum polyumættede 0,109 39,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,277 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,008 2,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,101 36,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 5 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby