Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 460
Müsli med tilsat sukker.
Engelsk navn
Breakfast cereal, Müsli with added sugar
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1558 kJ 1003
Energi, kcal 372 kcal 1003
total-N 2,058 g 1,698 - 3,465 10 1064
Protein, total 12,0 g 9,899 - 20,201 10 1064
Protein, deklaration 12,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 70,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 60,9 g 1003
Tilsat sukker 3,5 g 1003
Kostfiber 8,8 g 6,4 - 17,4 10 1064
Fedt, total 6,3 g 3,7 - 7,9 10 1064
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 1,74 - 2,48 10 1064
Tørstof 91,0 g 89,200 - 92,800 10 1064
Vand 9,0 g 7,200 - 10,800 10 1064
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,590 mg 1 1066
B2-vitamin, riboflavin 0,380 mg 1 1066
Niacin 2,78 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 249 mg 40 - 570 10 1064
Natrium, Na 134 mg 3 - 310 10 1064
Kalium, K 509 mg 310 - 900 10 1064
Calcium, Ca 111 mg 55 - 220 10 1064
Magnesium, Mg 101 mg 81 - 157 10 1064
Phosphor, P 379 mg 300 - 480 10 1064
Jern, Fe 3,50 mg 1,9 - 5,5 10 1064
Zink, Zn 2,32 mg 1 1066
Jod, I 0,910 µg 0,49 - 1,32 10 1064
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,48 g 0,3 - 4,8 10 1064
Glucose 4,04 g 0 - 12,1 10 1064
Monosaccharider, total 7,52 g 1003
Lactose 0 g 10 1064
Maltose 0,040 g 0 - 0,4 10 1064
Saccharose 3,76 g 0,8 - 15,0 10 1064
Disaccharider, total 3,80 g 1003
Raffinose 0 g 10 1064
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 11,3 g 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 515 250 T 59
Leucin 926 450 T 59
Lysin 535 260 T 59
Methionin 206 100 T 59
Cystin 350 170 T 59
Phenylalanin 679 330 T 59
Tyrosin 391 190 T 59
Threonin 432 210 T 59
Tryptofan 167 81 T 59
Valin 761 370 T 59
Arginin 823 400 T 59
Histidin 288 140 T 59
Alanin 638 310 T 59
Asparaginsyre 1070 520 T 59
Glutaminsyre 2720 1320 T 59
Glycin 700 340 T 59
Prolin 679 330 T 59
Serin 700 340 T 59

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby