Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 462
Bondebrød, industrifremstillet
Engelsk navn
Rye bread, fine with wheat flour, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,898 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 950 kJ 1003
Energi, kcal 227 kcal 1003
total-N 1,110 g 1,110 1,100 - 1,120 4 1309
Protein, total 6,5 g 6,5 6,413 - 6,530 4 1309
Protein, deklaration 6,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 44,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 44,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,9 g 4,9 4,3 - 5,4 4 1309
Fedt, total 1,3 g 1,3 1,2 - 1,3 4 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,8 1,78 - 1,86 4 1309
Tørstof 58,8 g 58,8 58,4 - 59,4 4 1309
Vand 41,2 g 41,3 40,600 - 41,600 4 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 413
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 T 413
B1-vitamin 0,161 mg 0,160 0,157 - 0,166 3 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,061 mg 0,061 0,06 - 0,061 4 1309
Niacin 1,28 NE 1003
niacin 0,920 mg 0,930 0,87 - 0,95 4 1309
B6-vitamin 0,123 mg 0,101 - 0,142 6 T 413
Pantothensyre 0,223 mg 0,225 0,2 - 0,24 4 1309
Biotin 2,85 µg 2,85 2,5 - 3,2 2 1309
Folat 24,5 µg 24,5 24 - 25 4 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 177 mg 1 0,86 - 880 5 1309, 2006
Natrium, Na 516 mg 520 500 - 530 5 1309, 2006
Kalium, K 165 mg 165 163 - 168 4 1309
Calcium, Ca 18,6 mg 18,4 18 - 19,5 4 1309
Magnesium, Mg 26,0 mg 25,8 25,5 - 27,1 4 1309
Phosphor, P 100 mg 100 98 - 103 4 1309
Jern, Fe 1,01 mg 1,01 0,98 - 1,05 4 1309
Kobber, Cu 0,121 mg 0,120 0,118 - 0,125 4 1309
Zink, Zn 0,933 mg 0,930 0,9 - 0,97 4 1309
Jod, I 22,0 µg 21,9 20,9 - 22,8 5 1309, 2006
Mangan, Mn 0,728 mg 0,720 0,71 - 0,76 4 1309
Chrom, Cr 4,49 µg 4,37 2,3 - 6,9 4 1309
Selen, Se 1,98 µg 2,00 1,8 - 2,1 4 1309
Nikkel, Ni 3,10 µg 3,23 2,25 - 3,7 4 1309
Cadmium, Cd 1,16 µg 1,18 1,02 - 1,27 4 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 39,6 g 39,5 39,0 - 40,4 4 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,190 16,9 1309
C18:0 0,020 1,78 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,002 0,17 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,006 0,53 1309
C18:1,n-9 0,285 25,4 1309
C18:1,n-7 0,021 1,87 1309
C20:1,n-11 0,012 1,07 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,498 44,3 1309
C18:3,n-3 0,089 7,93 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,212 18,9 1003
Sum monoumættede 0,324 28,9 1003
Sum polyumættede 0,587 52,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,12 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,089 7,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,498 44,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 77 69 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby