Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 464
Lime, rå
Engelsk navn
Lime, raw
Taxonomisk navn
Citrus aurantifolia (Christm.), Swingle
Synonymer
Limefrugt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,530
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 155 kJ 1003
Energi, kcal 37 kcal 1003
total-N 0,112 g 1938
Protein, total 0,7 g 1938
Protein, deklaration 0,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,8 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 1938
Tørstof 11,7 g 5 1938
Vand 88,3 g 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 6,00 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1938
Niacin 0,250 NE 1003
niacin 0,200 mg 1938
B6-vitamin 0,043 mg 1938
Pantothensyre 0,217 mg 1938
Folat 8,00 µg 7 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 29,1 mg 1003
L-ascorbinsyre 29,1 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1938
Kalium, K 102 mg 1938
Calcium, Ca 33,0 mg 1938
Magnesium, Mg 6,00 mg 1938
Phosphor, P 18,0 mg 1938
Jern, Fe 0,600 mg 1938
Kobber, Cu 0,065 mg 1 1938
Zink, Zn 0,110 mg 1 1938
Mangan, Mn 0,008 mg 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 4,58 g 2 2123
Organiske syrer, tot. 4,58 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,500 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,001 1,04 1342
C16:0 0,020 20,8 1342
C18:0 0,001 1,04 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 3,13 1342
C18:1,n-9 0,016 16,7 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 37,5 1342
C18:3,n-3 0,019 19,8 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,022 22,9 1003
Sum monoumættede 0,019 19,8 1003
Sum polyumættede 0,055 57,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,096 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,019 19,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 37,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Lysin 13 120 1342
Methionin 2 18 1342
Tryptofan 3 27 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby