DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 465
Paradisæble, rå
Engelsk navn
Crab apple, raw
Taxonomisk navn
Malus baccata (Linnaeus, 1753) (Borkhausen, 1803)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 351 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 121 kJ 1003
Energi (kcal) 83 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 29 kcal 1003
Protein 0,4 g 1938
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1938
Kulhydrat difference 19,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,8 g 1003
Kostfibre 0,6 g 1342
Fedt 0,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,4 g 3 1938
Tørstof 21,1 g 1 1938
Vand 78,9 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1938
Niacinækvivalent 0,167 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,00 mg 1003
Ascorbinsyre 8,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 194 mg 3 1938
Calcium 18,0 mg 3 1938
Magnesium 7,00 mg 3 1938
Jern 0,360 mg 3 1938
Kobber 0,0670 mg 3 1938
Mangan 0,115 mg 3 1938
Fosfor 15,0 mg 3 1938
Sum mineraler 235 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,80 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,001 0,675 1342
C14:0 0,001 0,675 1342
C16:0 0,057 27 1342
C18:0 0,009 4,05 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,675 1342
C18:1,n-9 0,016 7,43 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,104 49,3 1342
C18:3,n-3 0,021 10,1 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,068 32,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,017 8,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,125 59,4 1003
Sum fedtsyrer 0,210 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 10,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,104 49,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,064 1938
Isoleucin 16 250 1342
Leucin 25 390 1342
Lysin 25 390 1342
Methionin 4 63 1342
Cystin 5 78 1342
Phenylalanin 11 170 1342
Tyrosin 8 130 1342
Threonin 14 220 1342
Tryptofan 4 63 1342
Valin 19 300 1342
Arginin 13 200 1342
Histidin 6 94 1342
Alanin 14 220 1342
Asparaginsyre 70 1090 1342
Glutaminsyre 42 660 1342
Glycin 16 250 1342
Prolin 14 220 1342
Serin 16 250 1342
Sum essentielle Aminosyrer 124,16
Sum ikke essentielle aminosyrer 198,272
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 8 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby