Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 469
Frølår, dybfrost
Engelsk navn
Frog legs, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 293 kJ 1003
Energi, kcal 70 kcal 1003
total-N 2,624 g 1347
Protein, total 16,4 g 1347
Protein, deklaration 16,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 0,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,1 g 1347
Tørstof 18,0 g 1347
Vand 82,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,140 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,250 mg 1347
Niacin 1,20 NE 1003
niacin 1,20 mg 1347
B6-vitamin 1,20 mg 1347
C-vitamin 5,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 55,0 mg 1347
Kalium, K 310 mg 1347
Calcium, Ca 18,0 mg 1347
Magnesium, Mg 23,0 mg 1347
Phosphor, P 147 mg 1347
Jern, Fe 1,50 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby