DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 470
Peber, chili, konserves
Engelsk navn
Pepper, hot chili, canned
Taxonomisk navn
Capsicum frutescens
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 112 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
Nitrogen, total 0,144 g 1342
Protein, videnskabelig 0,9 g 1342
Protein, deklaration 0,9 g 1342
Kulhydrat, difference 6,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 1,2 g 1342
Fedt, total 0,1 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 1342
Tørstof 7,5 g 1342
Vand 92,5 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 596 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0200 mg 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 1342
Niacinækvivalent 0,999 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1342
B6-vitamin 0,153 mg 1342
Pantothensyre 0,0340 mg 1342
Folat 10,00 µg 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 68,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 68,0 mg 1342
beta-caroten 7150 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1170 mg 1342
Kalium, K 187 mg 1342
Calcium, Ca 7,00 mg 1342
Magnesium, Mg 14,0 mg 1342
Fosfor, P 17,0 mg 1342
Jern, Fe 0,500 mg 1342
Kobber, Cu 0,101 mg 1342
Zink, Zn 0,170 mg 1342
Mangan, Mn 0,138 mg 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0400 mg 1346
Organiske syrer, tot. 0,0400 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,20 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1342
C14:0 0,001 1,44 1342
C16:0 0,008 11,5 1342
C18:0 0,001 1,44 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1342
C18:1,n-9 0,005 7,24 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,053 75,3 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,002 2,89 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,010 14,4 1003
Sum monoumættede 0,005 7,24 1003
Sum polyumættede 0,055 78,2 1003
Fedtsyrer, total 0,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 2,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,053 75,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 29 200 1342
Leucin 48 330 1342
Lysin 40 280 1342
Methionin 11 76 1342
Cystin 17 120 1342
Phenylalanin 27 190 1342
Tyrosin 19 130 1342
Threonin 33 230 1342
Tryptofan 12 83 1342
Valin 37 260 1342
Arginin 43 300 1342
Histidin 17 120 1342
Alanin 37 260 1342
Asparaginsyre 130 900 1342
Glutaminsyre 120 830 1342
Glycin 33 230 1342
Prolin 39 270 1342
Serin 36 250 1342

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby