DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 470
Peber, chili, konserves
Engelsk navn
Pepper, hot chili, canned
Taxonomisk navn
Capsicum frutescens (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 112 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 115 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 27 kcal 1003
Protein 0,9 g 1342
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 1342
Kulhydrat difference 6,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1342
Fedt 0,1 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,93 g 1003
Aske 0,4 g 1342
Tørstof 7,5 g 1342
Vand 92,5 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1190 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 7150 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0200 mg 1342
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1342
Niacinækvivalent 0,999 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1342
B6-vitamin 0,153 mg 1342
Pantotensyre 0,0340 mg 1342
Folat 10,00 µg 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 68,0 mg 1003
Ascorbinsyre 68,0 mg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1170 mg 1342
Kalium 187 mg 1342
Calcium 7,00 mg 1342
Magnesium 14,0 mg 1342
Jern 0,500 mg 1342
Kobber 0,101 mg 1342
Zink 0,170 mg 1342
Mangan 0,138 mg 1342
Selen 0,300 µg 1 2132
Fosfor 17,0 mg 1342
Jod 0,400 µg 1 2136
Sum mineraler 1400 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,10 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 1,20 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0000400 g 1346
Sum organiske syrer 0,0000400 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,001 1,44 1342
C16:0 0,008 11,5 1342
C18:0 0,001 1,44 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,005 7,24 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,053 75,3 1342
C18:3,n-3 0,002 2,89 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,010 14,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,005 7,24 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,055 78,2 1003
Sum fedtsyrer 0,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 2,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,053 75,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,144 1342
Isoleucin 29 200 1342
Leucin 48 330 1342
Lysin 40 280 1342
Methionin 11 76 1342
Cystin 17 120 1342
Phenylalanin 27 190 1342
Tyrosin 19 130 1342
Threonin 33 230 1342
Tryptofan 12 83 1342
Valin 37 260 1342
Arginin 43 300 1342
Histidin 17 120 1342
Alanin 37 260 1342
Asparaginsyre 130 900 1342
Glutaminsyre 120 830 1342
Glycin 33 230 1342
Prolin 39 270 1342
Serin 36 250 1342
Sum essentielle Aminosyrer 254,736
Sum ikke essentielle aminosyrer 473,76
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,90 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby