Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 474
Knude, rå
Engelsk navn
Burbot, raw
Taxonomisk navn
Lota lota
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 85
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 297 kJ 1003
Energi, kcal 71 kcal 1003
total-N 2,624 g 1356
Protein, total 16,4 g 1356
Protein, deklaration 16,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,1 g 1,0 - 1,2 5 1348
Tørstof 18,0 g 5 1348
Vand 82,0 g 5 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 1003
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,500 µg 1356
E-vitamin 0,850 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,850 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,180 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 1356
Niacin 1,50 NE 1003
niacin 1,50 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 190 mg 1356
Natrium, Na 75,0 mg 1356
Kalium, K 270 mg 1356
Calcium, Ca 38,0 mg 1356
Magnesium, Mg 21,0 mg 1356
Phosphor, P 190 mg 1356
Jern, Fe 0,400 mg 1356
Kobber, Cu 0,020 mg 0,020 0,018 - 0,021 3 1081
Zink, Zn 0,530 mg 0,530 0,52 - 0,56 3 1081
Jod, I 40,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,040 mg 1356
Chrom, Cr 7,10 µg 8,60 2,3 - 10 3 1081
Selen, Se 20,0 µg 20,0 14 - 28 3 1081
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1356
Cobolt, Co 0,500 µg 1356
Nikkel, Ni 10,0 µg 6,0 5 - 19 3 1081
Fluor, F 50,0 µg 1356
Silicium, Si 0,300 mg 1356
Aluminium, Al 0,100 mg 1356
Bor, B 10,0 µg 1356
Brom, Br 400 µg 1356
Kviksølv, Hg 8,60 µg 11,00 0,5 - 14 3 1081
Arsen, As 0 µg 0 3 1081
Cadmium, Cd 1,50 µg 0,80 0 - 3,7 3 1081
Bly, Pb 0 µg 0 3 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,006 2,13 1356
C16:0 0,135 47,9 1356
C18:0 0,031 11,0 1356
Andre mætt. 0,000 0,00 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,098 34,8 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 1356
C18:3,n-3 0,012 4,26 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,172 61,0 1003
Sum monoumættede 0,098 34,8 1003
Sum polyumættede 0,012 4,26 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,282 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 4,26 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby