DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 474
Knude, rå
Engelsk navn
Burbot, raw
Taxonomisk navn
Lota lota
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 85
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 297 kJ 1003
Energi, kcal 70 kcal 1003
Nitrogen, total 2,624 g 1356
Protein, videnskabelig 16,4 g 1356
Protein, deklaration 16,4 g 1356
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,1 g 1 - 1,2 5 1348
Tørstof 18,0 g 5 1348
Vand 82,0 g 5 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 1003
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3-vitamin 0,500 µg 1356
E-vitamin 0,850 α-TE
alfa-tokoferol 0,850 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,180 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 1356
Niacinækvivalent 2,40 NE 1003
Niacin 1,50 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 190 mg 1356
Natrium, Na 75,0 mg 1356
Kalium, K 270 mg 1356
Calcium, Ca 38,0 mg 1356
Magnesium, Mg 21,0 mg 1356
Fosfor, P 190 mg 1356
Jern, Fe 0,400 mg 1356
Kobber, Cu 0,0200 mg 0,02 0,018 - 0,021 3 1081
Zink, Zn 0,530 mg 0,53 0,52 - 0,56 3 1081
Jod, I 40,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,0400 mg 1356
Chrom, Cr 7,10 µg 8,6 2,3 - 10 3 1081
Selen, Se 20,0 µg 20 14 - 28 3 1081
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1356
Cobolt, Co 0,500 µg 1356
Nikkel, Ni 10,00 µg 6 5 - 19 3 1081
Fluor, F 50,0 µg 1356
Silicium, Si 0,300 mg 1356
Rubidium, Rb 500 µg 1356
Aluminium, Al 0,1000 mg 1356
Bor, B 10,00 µg 1356
Brom, Br 400 µg 1356
Kviksølv, Hg 8,60 µg 11 0,5 - 14 3 1081
Arsen, As 0 µg 0 3 1081
Cadmium, Cd 1,50 µg 0,8 0 - 3,7 3 1081
Bly, Pb 0 µg 0 3 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1356
C14:0 0,009 2,12 1356
C16:0 0,191 47,8 1356
C18:0 0,044 10,9 1356
Andre mættede fedtsyrer 0,000 0 1356
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
Andre monoumættede fedtsyrer 0,139 34,7 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1356
C18:3,n-3 (ALA) 0,017 4,25 1356
Andre polyumættede 0,117 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,244 60,9 1003
Sum monoumættede 0,139 34,7 1003
Sum polyumættede 0,017 4,25 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,017 4,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 54 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby