Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 475
Kulmule, rå
Engelsk navn
Hake, raw
Taxonomisk navn
Merluccius merluccius
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 292 kJ 1003
Energi, kcal 70 kcal 1003
total-N 2,640 g 1347
Protein, total 16,3 g 1347
Protein, deklaration 16,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 0,4 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 18,0 g 1347
Vand 82,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,100 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 74,0 mg 1347
Kalium, K 365 mg 1347
Calcium, Ca 41,0 mg 1347
Phosphor, P 142 mg 1347
Jern, Fe 1,00 mg 1358
Chrom, Cr 1,05 µg 0,63 - 1,8 3 1851, 1916
Selen, Se 25,3 µg 23,1 - 28,1 3 1851, 1916
Nikkel, Ni 3,97 µg <2,5 - 8,8 3 1851, 1916
Kviksølv, Hg 6,27 µg 4,1 - 10,5 3 1851, 1916
Arsen, As 77,4 µg 44,3 - 132,0 3 1851, 1916
Cadmium, Cd 0,013 µg <0,06 - 0,02 3 1851, 1916
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby