DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 476
Flødeskumskage, jordbærkage
Engelsk navn
Cream pastry, strawberry cake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 907 kJ 1003
Energi, kcal 216 kcal 1003
total-N 0,464 g 0,24 - 0,592 3 1317
Protein, total 2,9 g 1,5 - 3,7 3 1317
Protein, deklaration 2,9 g 1,5 - 3,7 3 1317
Kulhydrat, difference 33,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 32,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 32,3 g 1003
Kostfibre 0,7 g 2007
Fedt, total 8,2 g 2,5 - 11 3 1317
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,4 - 0,7 3 1317
Tørstof 44,7 g 38,3 - 50,5 3 1317
Vand 55,3 g 49,5 - 61,7 3 1317
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 7,749 100 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby