DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 477
Dressing, mayonnaise, kalorielet
Engelsk navn
Salad dressing, mayonnaise, low calorie
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 742 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 721 kJ 1003
Energi (kcal) 179 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 174 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,462 - 1,48 6 1809
Protein, deklaration 0,9 g 0,462 - 1,48 6 1809
Kulhydrat difference 13,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1865
Fedt 13,4 g 14,3 6,9 - 18,1 6 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,81 g 6 1003
Aske 2,0 g 2,0 1,3 - 2,6 6 1809
Tørstof 29,9 g 31,3 20,3 - 33 6 1809
Vand 70,1 g 68,7 67 - 79,7 6 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,30 RE 1003
Retinol 3,30 µg 2,8 1,2 - 5,9 3 1809
E-vitamin 1,95 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,95 mg 1,47 0,08 - 4,3 3 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 723 mg 710,0 520 - 1030 6 1809
Kalium 66,0 mg 67,0 22,3 - 113 6 1809
Calcium 17,3 mg 13,8 11,2 - 32 6 1809
Magnesium 5,40 mg 5,3 2,3 - 8 6 1809
Jern 0,310 mg 0,3 0,16 - 0,42 6 1809
Zink 0,240 mg 0,21 0,12 - 0,4 6 1809
Sum mineraler 812 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,30 g 1,7 0,6 - 1,7 3 1809
Glukose 1,40 g 1,6 0,7 - 1,8 3 1809
Sum monosakkarider 2,70 g 1003
Maltose 0 g 3 1809
Sakkarose 9,40 g 8,7 5,8 - 13,6 3 1809
Sum disakkarider 9,40 g 1003
Raffinose 0 g 3 1809
Sum sukkerarter 12,1 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,200 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,013 0,102 1809
C16:0 1,413 11 1809
C18:0 0,514 4,01 1809
C20:0 0,092 0,715 1809
C22:0 0,044 0,347 1809
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,029 0,224 1809
C18:1,n-7 0,221 1,72 1809
C18:1,n-9 3,625 28,2 1809
C20:1,n-11 0,093 0,725 1809
C22:1,n-9 0,111 0,868 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 5,746 44,8 1809
C18:3,n-3 0,893 6,96 1809
C20:3,n-3 0,016 0,122 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,077 16,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,079 31,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 6,654 51,9 1003
Sum fedtsyrer 12,810 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,908 7,09 1003
Sum n-6 fedtsyrer 5,746 44,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,152 1809
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 9,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby