Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 477
Dressing, mayonnaise, kalorielet
Engelsk navn
Salad dressing, mayonnaise, low calorie
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 742 kJ 1003
Energi, kcal 177 kcal 1003
total-N 0,152 g 0,074 - 0,238 6 1809
Protein, total 1,0 g 0,463 - 1,488 6 1809
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,6 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1865
Fedt, total 13,4 g 14,3 6,9 - 18,1 6 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,0 1,3 - 2,6 6 1809
Tørstof 29,9 g 31,3 20,300 - 33,000 6 1809
Vand 70,1 g 68,7 67,000 - 79,700 6 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,30 RE 1003
Retinol 3,30 µg 2,80 1,2 - 5,9 3 1809
E-vitamin 1,95 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,95 mg 1,47 0,08 - 4,30 3 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 723 mg 710 520 - 1030 6 1809
Kalium, K 66,0 mg 67,0 22,3 - 113 6 1809
Calcium, Ca 17,3 mg 13,8 11,2 - 32,0 6 1809
Magnesium, Mg 5,40 mg 5,30 2,3 - 8,0 6 1809
Jern, Fe 0,310 mg 0,300 0,16 - 0,42 6 1809
Zink, Zn 0,240 mg 0,210 0,12 - 0,40 6 1809
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,30 g 1,70 0,6 - 1,7 3 1809
Glucose 1,40 g 1,60 0,7 - 1,8 3 1809
Monosaccharider, total 2,70 g 1003
Maltose 0 g 3 1809
Saccharose 9,40 g 8,70 5,8 - 13,6 3 1809
Disaccharider, total 9,40 g 1003
Raffinose 0 g 3 1809
Sukkerarter, ialt 12,1 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,010 0,10 1809
C16:0 1,08 11,0 1809
C18:0 0,393 4,02 1809
C20:0 0,070 0,71 1809
C22:0 0,034 0,34 1809
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,022 0,22 1809
C18:1,n-9 2,77 28,3 1809
C18:1,n-7 0,169 1,73 1809
C20:1,n-11 0,071 0,72 1809
C22:1,n-9 0,085 0,86 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,39 44,9 1809
C18:3,n-3 0,682 6,97 1809
C20:3,n-3 0,012 0,12 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,59 16,2 1003
Sum monoumættede 3,12 31,8 1003
Sum polyumættede 5,08 51,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 9,79 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,694 7,09 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,39 44,9 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby