Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 482
Jordbær, dybfrost, sukrede
Engelsk navn
Strawberries, frozen, sweetened, whole
Taxonomisk navn
Fragraria x ananassa Duchesne
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 355 kJ 1003
Energi, kcal 85 kcal 1003
total-N 0,083 g 7 1938
Protein, total 0,5 g 7 1938
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 20,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,0 g 1003
Tilsat sukker 11,9 g 1321
Kostfiber 1,9 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 7 1938
Tørstof 22,0 g 7 1938
Vand 78,1 g 7 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 18,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 1001
K1-vitamin 20,0 µg T 1
B1-vitamin 0,015 mg 7 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,077 mg 7 1938
Niacin 0,393 NE 1003
niacin 0,293 mg 7 1938
B6-vitamin 0,028 mg 2 1938
Pantothensyre 0,108 mg 1938
Folat 117 µg 86 - 133 16 T 1
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 39,5 mg 1003
L-ascorbinsyre 39,5 mg 7 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 3 1938
Kalium, K 98,0 mg 3 1938
Calcium, Ca 11,0 mg 7 1938
Magnesium, Mg 6,00 mg 3 1938
Phosphor, P 12,0 mg 5 1938
Jern, Fe 0,470 mg 7 1938
Kobber, Cu 0,019 mg 3 1938
Zink, Zn 0,050 mg 3 1938
Mangan, Mn 0,249 mg 3 1938
Chrom, Cr 1,00 µg 1,0 - 2,0 3 1348
Selen, Se 0 µg 3 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 5,00 µg 5,00 0 - 11 30 1523
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,017 10,3 T 1
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,028 17,2 T 1
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,061 37,9 T 1
C18:3,n-3 0,055 34,5 T 1
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 1
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,017 10,6 1003
Sum monoumættede 0,028 17,4 1003
Sum polyumættede 0,116 72,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,161 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,055 34,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,061 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 19 230 T 1
Leucin 31 370 T 1
Lysin 27 330 T 1
Methionin 8 96 T 1
Cystin 3 35 T 1
Phenylalanin 17 210 T 1
Tyrosin 8 100 T 1
Threonin 17 210 T 1
Tryptofan 6 78 T 1
Valin 22 270 T 1
Arginin 32 380 T 1
Histidin 9 110 T 1
Alanin 24 290 T 1
Asparaginsyre 76 910 T 1
Glutaminsyre 71 850 T 1
Glycin 20 240 T 1
Prolin 18 220 T 1
Serin 23 280 T 1

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby