DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 482
Jordbær, dybfrost, sukrede
Engelsk navn
Strawberries, frozen, sweetened, whole
Taxonomisk navn
Fragaria x ananassa (Duchesne)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 355 kJ 1003
Energi (kcal) 84 kcal 1003
Protein 0,5 g 7 1938
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 7 1938
Kulhydrat difference 20,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,0 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1938
Fedt 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,3 g 7 1938
Tørstof 21,9 g 7 1938
Vand 78,0 g 7 1938
Nitrogen 0,083 g 7 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 18,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 1001
K1-vitamin 20,0 µg T 1.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0150 mg 7 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0770 mg 7 1938
Niacinækvivalent 0,401 NE 1003
Niacin 0,293 mg 7 1938
B6-vitamin 0,0280 mg 2 1938
Pantotensyre 0,108 mg 1938
Folat 117 µg 86 - 133 16 T 1.0
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 39,5 mg 1003
Ascorbinsyre 39,5 mg 7 1938
Cholin 5,70 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 98,0 mg 3 1938
Calcium 11,0 mg 7 1938
Magnesium 6,00 mg 3 1938
Jern 0,470 mg 7 1938
Kobber 0,0190 mg 3 1938
Zink 0,0500 mg 3 1938
Mangan 0,249 mg 3 1938
Krom 1,000 µg 1 - 2 3 1348
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 0 µg 3 1348
Fosfor 12,0 mg 5 1938
Nikkel 5,00 µg 5,0 0,0 - 11 30 1523
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 19,0 g 1 1001
Tilsat Sukker 13,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 13,1 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,017 10,3 T 1.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,028 17,2 T 1.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,061 37,9 T 1.0
C18:3,n-3 0,055 34,4 T 1.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 1.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,017 10,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,028 17,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,116 72,4 1003
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,055 34,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,061 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 19 230 T 1.0
Leucin 31 370 T 1.0
Lysin 27 330 T 1.0
Methionin 8 96 T 1.0
Cystin 3 35 T 1.0
Phenylalanin 17 210 T 1.0
Tyrosin 8 100 T 1.0
Threonin 17 210 T 1.0
Tryptofan 6 78 T 1.0
Valin 22 270 T 1.0
Arginin 32 380 T 1.0
Histidin 9 110 T 1.0
Alanin 24 290 T 1.0
Asparaginsyre 76 910 T 1.0
Glutaminsyre 71 850 T 1.0
Glycin 20 240 T 1.0
Prolin 18 220 T 1.0
Serin 23 280 T 1.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 1.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby