DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 492
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Beet, red, canned, no sugar added
Taxonomisk navn
Beta vulgaris var. Conditiva (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 123 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 204 kJ 1003
Energi (kcal) 29 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 48 kcal 1003
Protein 0,9 g 5 1938
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 5 1938
Kulhydrat difference 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,7 g 1003
Kostfibre 2,3 g 1,9 - 2,5 4 T 43.0
Fedt 0,1 g 5 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,48 g 1003
Aske 0,8 g 5 1938
Tørstof 9,0 g 5 1938
Vand 91,0 g 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 7,00 µg 1001
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 621.0
E-vitamin 0,0800 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0800 mg 1001
K1-vitamin 0,200 µg T 43.0
K-vitamin 0,200 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg T 621.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg T 621.0
Niacinækvivalent 0,237 NE 1003
Niacin 0,157 mg T 621.0
B6-vitamin 0,0500 mg T 621.0
Pantotensyre 0,1000 mg T 621.0
Biotin 0 µg 1001
Folat 93,0 µg 1001
Frit folat 69,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg T 621.0
C-vitamin 4,10 mg 1003
Ascorbinsyre 4,10 mg T 621.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 194 mg 1938
Kalium 148 mg 1938
Calcium 15,0 mg 1938
Magnesium 17,0 mg 1938
Jern 1,82 mg 5 1938
Kobber 0,0590 mg 5 1938
Zink 0,210 mg 5 1938
Mangan 0,720 mg 0,23 - 1 5 T 621.0
Krom 5,00 µg 4 - 7 5 T 621.0
Molybdæn 0 µg 1 T 621.0
Selen 0,500 µg 0,2 1938
Fosfor 17,0 mg 1938
Fluor 26,3 µg 26 - 26,6 11 1938
Jod 0,500 µg 232 1002
Nikkel 10,00 µg 5 - 20 5 T 621.0
Kviksølv 0 µg 3 T 621.0
Arsen 0 µg 1 T 621.0
Cadmium 4,00 µg 1 - 7 5 T 621.0
Bly 7,00 µg 2 - 26 5 T 621.0
Sum mineraler 393 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0483 g 0,0 0,0 - 0,29 5 T 43.0
Glukose 0,125 g 0,1 0,0 - 0,35 5 T 43.0
Sum monosakkarider 0,173 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 0,0 1 T 43.0
Sakkarose 9,56 g 8,915 7,7 - 14,2 5 T 43.0
Sum disakkarider 9,56 g 1003
Sum sukkerarter 9,73 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g T 43.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,026 22,9 T 43.0
C18:0 0,001 0,851 T 43.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,014 12,7 T 43.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,059 52,7 T 43.0
C18:3,n-3 0,012 10,6 T 43.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 43.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,027 23,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,014 12,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,071 63,4 1003
Sum fedtsyrer 0,112 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 10,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,059 52,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,146 1938
Isoleucin 18 120 T 43.0
Leucin 19 130 T 43.0
Lysin 20 140 T 43.0
Methionin 4 29 T 43.0
Cystin 1 4 T 43.0
Phenylalanin 8 58 T 43.0
Tyrosin 7 51 T 43.0
Threonin 16 110 T 43.0
Tryptofan 5 33 T 43.0
Valin 23 160 T 43.0
Arginin 18 120 T 43.0
Histidin 9 65 T 43.0
Alanin 22 150 T 43.0
Asparaginsyre 47 320 T 43.0
Glutaminsyre 266 1820 T 43.0
Glycin 16 110 T 43.0
Prolin 10 69 T 43.0
Serin 28 190 T 43.0
Sum essentielle Aminosyrer 216 T 43.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 730 T 43.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 T 43.0
Cholin 7,50 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 43.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby