Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 492
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Beet, red, canned, no sugar added
Taxonomisk navn
Beta vulgaris L. var. conditiva Alef.
Synonymer
Rødbeder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 123 kJ 1003
Energi, kcal 29 kcal 1003
total-N 0,146 g 5 1938
Protein, total 0,9 g 5 1938
Protein, deklaration 0,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,3 g 1,9 - 2,5 4 T 43
Fedt, total 0,1 g 5 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 5 1938
Tørstof 9,0 g 5 1938
Vand 91,0 g 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,583 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 7,00 µg 1001
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 621
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1001
K1-vitamin 0,200 µg T 43
B1-vitamin 0,010 mg T 621
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg T 621
Niacin 0,240 NE 1003
niacin 0,157 mg T 621
B6-vitamin 0,050 mg T 621
Pantothensyre 0,100 mg T 621
Biotin 0 µg 1001
Folat 93,0 µg 1001
Frit folat 69,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg T 621
C-vitamin 4,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,10 mg T 621
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 194 mg 1938
Kalium, K 148 mg 1938
Calcium, Ca 15,0 mg 1938
Magnesium, Mg 17,0 mg 1938
Phosphor, P 17,0 mg 1938
Jern, Fe 1,82 mg 5 1938
Kobber, Cu 0,059 mg 5 1938
Zink, Zn 0,210 mg 5 1938
Jod, I 0,500 µg 232 1002
Mangan, Mn 0,720 mg 0,23 - 1,00 5 T 621
Chrom, Cr 5,00 µg 4,0 - 7,0 5 T 621
Selen, Se 0,500 µg 0,200 1938
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 621
Nikkel, Ni 10,0 µg 5 - 20 5 T 621
Fluor, F 26,3 µg 26,0 - 26,6 11 1938
Kviksølv, Hg 0 µg 3 T 621
Arsen, As 0 µg 1 T 621
Cadmium, Cd 4,00 µg 1 - 7 5 T 621
Bly, Pb 7,00 µg 2 - 26 5 T 621
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 T 43
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,048 g 0,000 0 - 0,29 6 T 43
Glucose 0,125 g 0,100 0 - 0,35 6 T 43
Monosaccharider, total 0,173 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 T 43
Saccharose 9,56 g 8,91 7,7 - 14,2 6 T 43
Disaccharider, total 9,56 g 1003
Sukkerarter, ialt 9,73 g 1003
Stivelse 0 g T 43
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,026 23,0 T 43
C18:0 0,001 0,85 T 43
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,014 12,8 T 43
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,059 52,8 T 43
C18:3,n-3 0,012 10,6 T 43
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 43
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,027 24,1 1003
Sum monoumættede 0,014 12,5 1003
Sum polyumættede 0,071 63,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,112 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 10,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,059 52,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 120 T 43
Leucin 19 130 T 43
Lysin 20 140 T 43
Methionin 4 29 T 43
Cystin 1 4 T 43
Phenylalanin 8 58 T 43
Tyrosin 7 51 T 43
Threonin 16 110 T 43
Tryptofan 5 33 T 43
Valin 23 160 T 43
Arginin 18 120 T 43
Histidin 9 65 T 43
Alanin 22 150 T 43
Asparaginsyre 47 320 T 43
Glutaminsyre 266 1820 T 43
Glycin 16 110 T 43
Prolin 10 69 T 43
Serin 28 190 T 43

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby