DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 498
Grisekød i karrysovs, dybfrost
Engelsk navn
Pork in curry sauce, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 497 kJ 1003
Energi, kcal 119 kcal 1003
total-N 1,360 g 1 1031
Protein, total 8,5 g 1 1031
Protein, deklaration 8,5 g 1 1031
Kulhydrat, difference 2,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 8,6 g 1 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1 1031
Tørstof 20,4 g 1 1031
Vand 79,6 g 1 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,130 mg 1 1031
B2-vitamin, riboflavin 0,1000 mg 1 1031
Niacin 2,61 NE 1003
niacin 1,000 mg 1 1031
B6-vitamin 0,0800 mg 1 1031
Pantothensyre 0,290 mg 1 1031
B12-vitamin 0,290 µg 1 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 27,0 mg 1 1031
Jern, Fe 0,700 mg 1 1031
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 7,740 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 97 71 1031

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby