DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 501
Vinbjergssnegle, rå
Engelsk navn
Snail, edible, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 355 kJ 1003
Energi, kcal 84 kcal 1003
Nitrogen, total 2,560 g 1358
Protein, videnskabelig 16,0 g 1358
Protein, deklaration 16,0 g 1358
Kulhydrat, difference 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt, total 1,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 21,0 g 1347
Vand 79,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 15,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 15,0 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 170 mg 1358
Magnesium, Mg 250 mg 1347
Jern, Fe 3,50 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 2,00 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,920 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby