DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 503
Peberfrugt, konserves
Engelsk navn
Pepper, sweet, canned
Taxonomisk navn
Capsicum annuum var. annuum (Linnaeus 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 80 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 77 kJ 1003
Energi (kcal) 19 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 18 kcal 1003
Protein 0,8 g 2 1938
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 2 1938
Kulhydrat difference 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1938
Fedt 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,42 g 2 1003
Aske 3,8 g 2 1938
Tørstof 8,8 g 2 1938
Vand 91,3 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 96,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,06 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0250 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0,627 NE 1003
Niacin 0,550 mg 2 1938
Folat 52,0 µg 1001
Frit folat 23,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 46,5 mg 1003
Ascorbinsyre 46,5 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1370 mg 2 1938
Kalium 146 mg 2 1938
Calcium 41,0 mg 2 1938
Magnesium 15,0 mg 1938
Jern 0,800 mg 2 1938
Kobber 0,130 mg 2 1938
Zink 0,180 mg 2 1938
Selen 0,720 µg 1 2135
Fosfor 20,0 mg 2 1938
Jod 49,0 µg 1 2135
Sum mineraler 1590 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,30 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,200 g 1 2141
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,047 19,4 T 37.0
C18:0 0,015 6,32 T 37.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 3,79 T 37.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,107 44,7 T 37.0
C18:3,n-3 0,062 25,7 T 37.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,062 25,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,009 3,79 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,169 70,4 1003
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,062 25,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,107 44,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,128 1938
Isoleucin 24 190 T 37.0
Leucin 32 250 T 37.0
Lysin 37 290 T 37.0
Methionin 6 50 T 37.0
Cystin 6 50 T 37.0
Phenylalanin 24 190 T 37.0
Tyrosin 12 93 T 37.0
Threonin 26 200 T 37.0
Tryptofan 5 36 T 37.0
Valin 37 290 T 37.0
Arginin 31 240 T 37.0
Histidin 13 100 T 37.0
Alanin 31 240 T 37.0
Asparaginsyre 105 820 T 37.0
Glutaminsyre 110 860 T 37.0
Glycin 27 210 T 37.0
Prolin 20 160 T 37.0
Serin 38 300 T 37.0
Sum essentielle Aminosyrer 229 T 37.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 426 T 37.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,80 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 37.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby