Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 503
Peberfrugt, konserves
Engelsk navn
Pepper, sweet, canned
Taxonomisk navn
Capsicum annuum L. var. grossum (L.) Terpø
Synonymer
Peberfrugter
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 80 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
total-N 0,128 g 2 1938
Protein, total 0,8 g 2 1938
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,2 g 1938
Fedt, total 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,8 g 2 1938
Tørstof 8,8 g 2 1938
Vand 91,3 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 96,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,025 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 2 1938
Niacin 0,633 NE 1003
niacin 0,550 mg 2 1938
Folat 52,0 µg 1001
Frit folat 23,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 46,5 mg 1003
L-ascorbinsyre 46,5 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1369 mg 2 1938
Kalium, K 146 mg 2 1938
Calcium, Ca 41,0 mg 2 1938
Magnesium, Mg 15,0 mg 1938
Phosphor, P 20,0 mg 2 1938
Jern, Fe 0,800 mg 2 1938
Kobber, Cu 0,130 mg 2 1938
Zink, Zn 0,180 mg 2 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,047 19,4 T 37
C18:0 0,015 6,33 T 37
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 3,80 T 37
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,107 44,7 T 37
C18:3,n-3 0,062 25,7 T 37
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,062 25,8 1003
Sum monoumættede 0,009 3,75 1003
Sum polyumættede 0,169 70,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,062 25,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,107 44,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 24 190 T 37
Leucin 32 250 T 37
Lysin 37 290 T 37
Methionin 6 50 T 37
Cystin 6 50 T 37
Phenylalanin 24 190 T 37
Tyrosin 12 93 T 37
Threonin 26 200 T 37
Tryptofan 5 36 T 37
Valin 37 290 T 37
Arginin 31 240 T 37
Histidin 13 100 T 37
Alanin 31 240 T 37
Asparaginsyre 105 820 T 37
Glutaminsyre 110 860 T 37
Glycin 27 210 T 37
Prolin 20 160 T 37
Serin 38 300 T 37

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby