Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 504
Tørkage, kokosmakroner
Engelsk navn
Pastry, coco macaroon
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1989 kJ 1003
Energi, kcal 475 kcal 1003
total-N 1,105 g 1355
Protein, total 6,3 g 1355
Protein, deklaration 6,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 28,2 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 84,6 g 1001
Vand 15,4 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,020 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 1355
niacin 0,300 mg 1355
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 15,0 mg 1355
Jern, Fe 1,50 mg 1355

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby