DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 504
Tørkage, kokosmakroner
Engelsk navn
Pastry, coco macaroon
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1884 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1895 kJ 1003
Energi (kcal) 453 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 455 kcal 1003
Protein 6,3 g 1355
Protein, deklaration 6,9 g 1355
Kulhydrat difference 49,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 37,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 37,7 g 1003
Kostfibre 11,6 g 1 1004
Fedt 28,2 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 1 1003
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 84,6 g 1001
Vand 15,4 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,900 α-TE 1 1004
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0200 mg 1355
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 1355
Niacinækvivalent 2,70 NE 1003
Niacin 2,70 mg 1 1004
B6-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Folat 20,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 62,0 mg 1 2190
Kalium 310 mg 1 1004
Calcium 15,0 mg 1355
Magnesium 39,0 mg 1 1004
Jern 1,50 mg 1355
Zink 0,700 mg 1 1004
Selen 7,00 µg 1 1004
Fosfor 140 mg 1 1004
Jod 7,00 µg 1 1004
Sum mineraler 568 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 37,7 g 1 1001
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 27,000 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,000 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 1,000 1004
Sum fedtsyrer 26,226 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,105 1355
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 9,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby