DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 504
Tørkage, kokosmakroner
Engelsk navn
Pastry, coco macaroon
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1989 kJ 1003
Energi, kcal 476 kcal 1003
Nitrogen, total 1,105 g 1355
Protein, videnskabelig 6,3 g 1355
Protein, deklaration 6,9 g 1355
Kulhydrat, difference 49,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 49,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 48,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt, total 28,2 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 84,6 g 1001
Vand 15,4 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0200 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,0900 mg 1355
Niacin 0,300 mg 1355
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 15,0 mg 1355
Jern, Fe 1,50 mg 1355
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 26,226 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby