DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 505
Ispind, vanille
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, vanilla
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 778 kJ 1003
Energi, kcal 186 kcal 1003
Nitrogen, total 0,640 g 1321
Protein, videnskabelig 4,0 g 1321
Protein, deklaration 4,0 g 1321
Kulhydrat, difference 20,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 20,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 20,0 g 1003
Tilsat sukker 19,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 10,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1001
Tørstof 35,1 g 1001
Vand 64,9 g 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 9,300 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby