Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 508
Vindruer, grønne (hvide), rå
Engelsk navn
Grape, green, raw
Taxonomisk navn
Vitis vinifera L.
Synonymer
Vindrue
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,660
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 292 kJ 1003
Energi, kcal 70 kcal 1003
total-N 0,080 g 0,080 - 0,080 7 T 54
Protein, total 0,5 g 0,500 - 0,500 7 T 54
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 16,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,4 g 0,9 - 1,8 7 T 54
Fedt, total 0,4 g 1 T 54
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,3 - 0,5 7 T 54
Tørstof 17,8 g 14,1 - 21,1 7 1305
Vand 82,2 g 78,900 - 85,900 7 1305
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,75 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 33,0 µg 32 - 33 2 T 54
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 0,33 - 0,44 2 T 54
B1-vitamin 0,046 mg 0,032 - 0,059 7 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,011 mg 0,009 - 0,017 7 1305
B6-vitamin 0,070 mg 0,057 - 0,088 7 1305
Folat 47,0 µg 33 - 65 7 1305
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 2,25 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,25 mg 1,00 - 3,39 7 1305
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 215 mg 99 - 339 7 1305
Calcium, Ca 13,5 mg 3,47 - 30 14 T 54
Magnesium, Mg 6,20 mg 3,49 - 8,53 7 1305
Phosphor, P 21,8 mg 12,1 - 33,1 6 T 54
Jern, Fe 0,360 mg 0,21 - 0,49 7 1305
Zink, Zn 0,040 mg 0,03 - 0,07 7 1305
Jod, I 0,400 µg 0,25 - 0,50 3 T 54
Selen, Se 0,326 µg <0,9 - 5,1 38 T 54
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby