DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 508
Vindrue, grønne, rå
Engelsk navn
Grape, green, raw
Taxonomisk navn
Vitis vinifera L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,660
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 288 kJ 1003
Energi, kcal 68 kcal 1003
Nitrogen, total 0,099 g 0,1045 0,066 - 0,119 10 T 54
Protein, videnskabelig 0,6 g 0,653125 0,412 - 0,743 10 T 54
Protein, deklaration 0,6 g 0,653125 0,412 - 0,743 10 T 54
Kulhydrat, difference 16,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 15,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 15,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,9 g 0,9 0,77 - 1 10 T 54
Fedt, total 0,0 g 3 T 54
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,41 0,35 - 0,45 10 T 54
Tørstof 17,8 g 14,1 - 21,1 7 1305
Vand 82,2 g 78,9 - 85,9 7 1305
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,75 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,181 α-TE
alfa-tokoferol 0,181 mg 0,181 0,169 - 0,193 2 T 54
B1-vitamin 0,0460 mg 0,032 - 0,059 7 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,0110 mg 0,009 - 0,017 7 1305
B6-vitamin 0,0700 mg 0,057 - 0,088 7 1305
Folat 47,0 µg 33 - 65 7 1305
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 2,25 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,25 mg 1 - 3,39 7 1305
beta-caroten 33,0 µg 32 - 33 2 T 54
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 215 mg 99 - 339 7 1305
Calcium, Ca 10,6 mg 3,47 - 21,3 16 T 54
Magnesium, Mg 6,20 mg 3,49 - 8,53 7 1305
Fosfor, P 21,7 mg 12,1 - 33,1 16 T 54
Jern, Fe 0,360 mg 0,21 - 0,49 7 1305
Zink, Zn 0,0400 mg 0,03 - 0,07 7 1305
Jod, I 0,445 µg 0,18 - 1,41 13 T 54
Selen, Se 0,0680 µg 0,056 - 0,187 10 T 54
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby