DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 508
Vindrue, grønne, rå
Engelsk navn
Grape, green, raw
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 288 kJ 1003
Energi (kcal) 68 kcal 1003
Protein 0,6 g 0,653 0,412 - 0,743 10 T 54.0
Protein, deklaration 0,6 g 0,653 0,412 - 0,743 10 T 54.0
Kulhydrat difference 16,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,9 g 1003
Kostfibre 0,9 g 0,9 0,77 - 1 10 T 54.0
Fedt 0,0 g - 0,5 3 T 54.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 13 1003
Aske 0,4 g 0,41 0,35 - 0,45 10 T 54.0
Tørstof 17,8 g 14,1 - 21,1 7 1305
Vand 82,2 g 78,9 - 85,9 7 1305
Nitrogen 0,099 g 0,104 0,066 - 0,119 10 T 54.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 33,0 µg 32 - 33 2 T 54.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,181 α-TE
alfa-Tokoferol 0,181 mg 0,181 0,169 - 0,193 2 T 54.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0460 mg 0,032 - 0,059 7 1305
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0110 mg 0,009 - 0,017 7 1305
B6-vitamin 0,0700 mg 0,057 - 0,088 7 1305
Folat 47,0 µg 33 - 65 7 1305
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 2,25 mg 1003
Ascorbinsyre 2,25 mg 1 - 3,39 7 1305
Cholin 5,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,56 mg 0,408 - 3,7 13 T 54.0
Kalium 215 mg 99 - 339 7 1305
Calcium 10,6 mg 3,47 - 21,3 16 T 54.0
Magnesium 6,20 mg 3,49 - 8,53 7 1305
Jern 0,360 mg 0,21 - 0,49 7 1305
Zink 0,0400 mg 0,03 - 0,07 7 1305
Selen 0,0680 µg 0,107 - 0,187 10 T 54.0
Fosfor 21,7 mg 12,1 - 33,1 16 T 54.0
Jod 0,445 µg 0,25 - 1,41 13 T 54.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 15,9 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,660 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby