Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 513
Kirsebærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Cherry juice, concentrated, sugar not added
Taxonomisk navn
Prunus avium (L.) L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 248 kJ 1003
Energi, kcal 59 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 14,2 g 1001
Vand 85,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,250 NE 1003
niacin 0,200 mg 0,12 - 0,28 3 1018
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 8,50 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 0,85 1546
C16:0 0,071 20,2 1546
C18:0 0,024 6,84 1546
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,28 1546
C18:1,n-9 0,119 33,9 1546
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,068 19,4 1546
C18:3,n-3 0,065 18,5 1546
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,098 27,9 1003
Sum monoumættede 0,120 34,2 1003
Sum polyumættede 0,133 37,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,351 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,065 18,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,068 19,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 9 110 T 29
Leucin 13 160 T 29
Lysin 17 210 T 29
Methionin 2 24 T 29
Cystin 2 20 T 29
Phenylalanin 9 110 T 29
Tyrosin 5 68 T 29
Threonin 10 120 T 29
Tryptofan 3 34 T 29
Valin 12 150 T 29
Arginin 7 93 T 29
Histidin 6 73 T 29
Alanin 14 170 T 29
Asparaginsyre 267 3340 T 29
Glutaminsyre 17 210 T 29
Glycin 10 130 T 29
Prolin 14 180 T 29
Serin 14 180 T 29

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby