DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 515
Pecannød, tørret
Engelsk navn
Pecans, dried
Taxonomisk navn
Carya illinoensis (Wangenheim, 1787) (K. Koch, 1869)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2968 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2968 kJ 1003
Energi (kcal) 721 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 721 kcal 1003
Protein 9,2 g 8,99 - 9,3 3 1938
Protein fra Aminosyrer 8,3 g 1003
Protein, deklaration 10,8 g 10,6 - 10,9 3 1938
Kulhydrat difference 13,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Kostfibre 9,6 g 8,8 - 10 3 1938
Fedt 72,0 g 71,8 - 72,2 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 1,5 g 1,38 - 1,56 3 1938
Tørstof 96,5 g 96,3 - 96,6 3 1938
Vand 3,5 g 3,31 - 3,7 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 80,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 4,00 α-TE 1 2138
Thiamin (B1-vitamin) 0,660 mg 0,63 - 0,7 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,130 mg 0,1 - 0,19 3 1938
Niacinækvivalent 5,20 NE 1003
Niacin 1,17 mg 1,1 - 1,2 3 1938
B6-vitamin 0,210 mg 0,17 - 0,24 3 1938
Pantotensyre 0,863 mg 0,73 - 1 3 1938
Folat 22,0 µg 14 - 27 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 1,10 mg 1003
Ascorbinsyre 1,10 mg 0,7 - 2 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 3 1938
Kalium 410 mg 387 - 444 3 1938
Calcium 70,0 mg 65 - 80 3 1938
Magnesium 121 mg 113 - 127 3 1938
Jern 2,53 mg 2,1 - 3 3 1938
Kobber 1,20 mg 1,1 - 1,3 3 1938
Zink 4,53 mg 4,4 - 4,8 3 1938
Mangan 4,50 mg 3,4 - 6,6 3 1938
Selen 4,00 µg 1 2138
Fosfor 277 mg 250 - 310 3 1938
Jod 2,00 µg 1 2138
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,30 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,50 g 1 2141
Crude fibre 1,60 g 1,4 - 1,8 8 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 4,442 6,49 1342
C18:0 1,073 1,56 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,333 0,485 1342
C18:1,n-9 44,206 64,5 1342
C20:1,n-11 0,494 0,721 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 17,167 25 1342
C18:3,n-3 0,730 1,06 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 5,515 8,05 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 45,032 65,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 17,897 26,1 1003
Sum fedtsyrer 68,443 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,730 1,06 1003
Sum n-6 fedtsyrer 17,167 25 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,730 1938
Isoleucin 381 220 1342
Leucin 623 360 1342
Lysin 346 200 1342
Methionin 225 130 1342
Cystin 242 140 1342
Phenylalanin 484 280 1342
Tyrosin 329 190 1342
Threonin 294 170 1342
Tryptofan 242 140 1342
Valin 450 260 1342
Arginin 1320 760 1342
Histidin 277 160 1342
Alanin 398 230 1342
Asparaginsyre 830 480 1342
Glutaminsyre 1830 1060 1342
Glycin 450 260 1342
Prolin 433 250 1342
Serin 450 260 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 40,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 47 1996
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,951 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby