DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 520
Frugtkvark
Engelsk navn
Quark with fruit
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 693 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 543 kJ 1003
Energi (kcal) 166 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 130 kcal 1003
Protein 6,9 g 1004
Protein fra Aminosyrer 6,1 g 1003
Protein, deklaration 6,8 g 1004
Kulhydrat difference 16,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 16,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1004
Fedt 8,2 g 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,28 g 1003
Aske 0,2 g 1004
Tørstof 31,3 g 1004
Vand 68,7 g 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 75,8 RE 1003
Retinol 69,8 µg 1004
beta-Caroten 36,1 µg 1004
D-vitamin 0,116 µg 1003
D3-vitamin 0,116 µg 1004
E-vitamin 0,209 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,209 mg 1004
K1-vitamin 0 µg 1004
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0290 mg 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,184 mg 1004
Niacinækvivalent 1,70 NE 1003
Niacin 0,163 mg 1004
B6-vitamin 0,0400 mg 1004
Pantotensyre 0,157 mg 1004
Biotin 0,999 µg 1004
Folat 15,8 µg 1004
Frit folat 1,71 µg 1004
B12-vitamin 0,428 µg 1004
C-vitamin 1,91 mg 1003
Ascorbinsyre 1,91 mg 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 110 mg 1004
Kalium 62,2 mg 1004
Calcium 154 mg 1004
Magnesium 7,96 mg 1004
Jern 0,156 mg 1004
Kobber 0,0170 mg 1004
Zink 0,355 mg 1004
Mangan 0,01000 mg 1004
Krom 0,328 µg 1004
Molybdæn 7,98 µg 1004
Selen 2,30 µg 1917
Fosfor 136 mg 1004
Chlorid 12,4 mg 1004
Jod 10,1 µg 1 - 21,7 30 T 1174.0
Nikkel 1,59 µg 1004
Kviksølv 0,121 µg 1004
Arsen 0,272 µg 1004
Cadmium 0,0120 µg 1004
Bly 0,390 µg 1004
Sum mineraler 483 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1004
Glukose 0 g 1004
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 2,28 g 1004
Maltose 0 g 1004
Sakkarose 5,00 g 1004
Sum disakkarider 7,27 g 1003
Sum sukkerarter 7,27 g 1003
Tilsat Sukker 5,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1004
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,0310 g 1004
Sum organiske syrer 0,0310 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,295 3,8 1004
C6:0 0,300 3,86 1004
C8:0 0,147 1,89 1004
C10:0 0,263 3,38 1004
C12:0 0,212 2,73 1004
C14:0 0,833 10,7 1004
C16:0 2,391 30,7 1004
C18:0 0,891 11,4 1004
C20:0 0,023 0,296 1004
C22:0 0,000 0,0 1004
C24:0 0,000 0,0 1004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,101 1,3 1004
C16:1,n-7 0,134 1,72 1004
C18:1,n-7 0,000 0,0 1004
C18:1,n-9 1,907 24,5 1004
C20:1,n-11 0,063 0,811 1004
C22:1,n-9 0,000 0,0 1004
C22:1,n-11 0,000 0,0 1004
C24:1,n-9 0,000 0,0 1004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,163 2,09 1004
C18:3,n-3 0,040 0,515 1004
C18:4,n-3 0,000 0,0 1004
C20:2,n-6 0,000 0,0 1004
C20:3,n-3 0,000 0,0 1004
C20:3,n-6 0,000 0,0 1004
C20:5,n-3 0,000 0,0 1004
C22:5,n-3 0,000 0,0 1004
C22:6,n-3 0,000 0,0 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum mættede fedtsyrer 5,354 68,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,205 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,203 2,61 1003
Sum fedtsyrer 7,762 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 0,515 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,163 2,09 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 29 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,083 1004
Isoleucin 379 350 1003
Leucin 639 590 1003
Lysin 552 510 1003
Methionin 195 180 1003
Cystin 27 25 1003
Phenylalanin 357 330 1004
Tyrosin 368 340 1003
Threonin 238 220 1003
Tryptofan 92 85 1004
Valin 466 430 1003
Arginin 217 200 1003
Histidin 195 180 1003
Alanin 217 200 1003
Asparaginsyre 487 450 1003
Glutaminsyre 1300 1200 1003
Glycin 141 130 1003
Prolin 747 690 1003
Serin 390 360 1003
Sum essentielle Aminosyrer 3113,63
Sum ikke essentielle aminosyrer 3893,39
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 18,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby