Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 520
Frugtkvark
Engelsk navn
Quark with fruit
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 693 kJ 1003
Energi, kcal 166 kcal 1003
total-N 1,083 g 1003
Protein, total 6,9 g 1003
Protein, deklaration 6,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 16,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 16,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 16,2 g 1003
Tilsat sukker 13,3 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1003
Fedt, total 8,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1003
Tørstof 31,3 g 1003
Vand 68,7 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 72,8 RE 1003
Retinol 69,8 µg 1003
ß-caroten 36,1 µg 1003
D-vitamin 0,116 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,116 µg 1003
E-vitamin 0,209 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,209 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1003
B1-vitamin 0,029 mg 1003
B2-vitamin, riboflavin 0,184 mg 1003
Niacin 1,70 NE 1003
niacin 0,163 mg 1003
B6-vitamin 0,040 mg 1003
Pantothensyre 0,157 mg 1003
Biotin 0,999 µg 1003
Folat 15,8 µg 1003
Frit folat 1,71 µg 1003
B12-vitamin 0,428 µg 1003
C-vitamin 1,91 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,91 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 12,4 mg 1003
Natrium, Na 110 mg 1003
Kalium, K 62,2 mg 1003
Calcium, Ca 154 mg 1003
Magnesium, Mg 7,96 mg 1003
Phosphor, P 136 mg 1003
Jern, Fe 0,156 mg 1003
Kobber, Cu 0,017 mg 1003
Zink, Zn 0,355 mg 1003
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 T 1174
Mangan, Mn 0,010 mg 1003
Chrom, Cr 0,328 µg 1003
Selen, Se 2,30 µg 1917
Molybdæn, Mo 7,98 µg 1003
Nikkel, Ni 1,59 µg 1003
Kviksølv, Hg 0,121 µg 1003
Arsen, As 0,272 µg 1003
Cadmium, Cd 0,012 µg 1003
Bly, Pb 0,390 µg 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,031 g 1003
Organiske syrer, tot. 0,031 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1003
Glucose 0 g 1003
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 2,28 g 1003
Maltose 0 g 1003
Saccharose 5,00 g 1003
Disaccharider, total 7,27 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 7,27 g 1003
Stivelse 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,295 3,80 1003
C6:0 0,300 3,86 1003
C8:0 0,147 1,89 1003
C10:0 0,263 3,39 1003
C12:0 0,212 2,73 1003
C14:0 0,833 10,7 1003
C16:0 2,39 30,8 1003
C18:0 0,891 11,5 1003
C20:0 0,023 0,29 1003
C22:0 0,000 0,00 1003
C24:0 0,000 0,00 1003
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,101 1,30 1003
C16:1,n-7 0,134 1,73 1003
C18:1,n-9 1,91 24,6 1003
C18:1,n-7 0,000 0,00 1003
C20:1,n-11 0,063 0,81 1003
C22:1,n-9 0,000 0,00 1003
C22:1,n-11 0,000 0,00 1003
C24:1,n-9 0,000 0,00 1003
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,163 2,10 1003
C18:3,n-3 0,040 0,51 1003
C18:4,n-3 0,000 0,00 1003
C20:2,n-6 0,000 0,00 1003
C20:3,n-3 0,000 0,00 1003
C20:3,n-6 0,000 0,00 1003
C20:5,n-3 0,000 0,00 1003
C22:5,n-3 0,000 0,00 1003
C22:6,n-3 0,000 0,00 1003
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,36 69,0 1003
Sum monoumættede 2,21 28,4 1003
Sum polyumættede 0,203 2,62 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 7,76 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 0,51 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,163 2,10 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 29 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 379 350 1003
Leucin 639 590 1003
Lysin 552 510 1003
Methionin 195 180 1003
Cystin 27 25 1003
Phenylalanin 357 330 1003
Tyrosin 368 340 1003
Threonin 238 220 1003
Tryptofan 92 85 1003
Valin 466 430 1003
Arginin 217 200 1003
Histidin 195 180 1003
Alanin 217 200 1003
Asparaginsyre 487 450 1003
Glutaminsyre 1300 1200 1003
Glycin 141 130 1003
Prolin 747 690 1003
Serin 390 360 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby