DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 525
Torsk, rogn, konserves
Engelsk navn
Cod, roe, canned
Taxonomisk navn
Gadus morhua (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 417 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 461 kJ 1003
Energi (kcal) 99 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 110 kcal 1003
Protein 16,4 g 12,8 - 24,3 3 1839, 1364
Protein fra Aminosyrer 12,8 g 1003
Protein, deklaration 16,4 g 12,8 - 24,3 3 1839, 1364
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 3,7 g 2,9 - 4,7 3 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,18 g 6 1003
Aske 2,0 g 1,62 - 2,3 3 1839
Tørstof 22,2 g 21 - 24 3 1839
Vand 77,8 g 76 - 79 3 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,60 RE 1003
Retinol 4,60 µg 4 - 5,1 2 1839
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 11,0 µg 1003
D3-vitamin 11,0 µg 3,5 - 21,3 14 1069, 1839
E-vitamin 10,00 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 10,00 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,250 mg 1364
Riboflavin (B2-vitamin) 0,550 mg 1364
Niacinækvivalent 3,85 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1364
B6-vitamin 0,200 mg 1001
Pantotensyre 1,97 mg 1364
Biotin 15,0 µg 15,0 13 - 17 2 T 778.0
Folat 22,0 µg 6 1803
B12-vitamin 15,0 µg 1364
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 473 mg 318 - 620 6 1058, 1839
Kalium 233 mg 168 - 323 6 1058, 1839
Calcium 24,0 mg 10,5 - 39 3 1839
Magnesium 15,3 mg 8,1 - 28 6 1058, 1839
Jern 1,63 mg 1,2 - 2,4 7 1043, 1839
Kobber 0,0864 mg 0,056 - 0,14 5 1099, 1839
Zink 2,20 mg 1,76 - 2,7 5 1099, 1839
Selen 52,0 µg 44 - 60 2 T 589.0
Fosfor 221 mg 199 - 147 3 1839
Chlorid 900 mg 744 - 1020 3 1839
Jod 59,0 µg 37 - 89 3 1839
Sum mineraler 1870 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 1839
Glukose 0 g 2 1839
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Sakkarose 0,200 g 0,0 - 0,3 2 1839
Sum disakkarider 0,200 g 1003
Sum sukkerarter 0,200 g 1003
Tilsat Sukker 0,2 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,2 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 2,50 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,000 0,0 1839
C16:0 0,317 14,2 1839
C18:0 0,106 4,76 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,000 0,0 1839
C18:1,n-7 0,106 4,76 1839
C18:1,n-9 0,634 28,5 1839
C20:1,n-11 0,000 0,0 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,529 23,8 1839
C18:3,n-3 0,106 4,76 1839
C18:4,n-3 0,000 0,0 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,106 4,76 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,317 14,2 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 0,423 19 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,740 33,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,057 47,6 1003
Sum fedtsyrer 2,220 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,529 23,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,529 23,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 235 mg 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,616 1839, 1364
Isoleucin 916 350 T 778.0
Leucin 1390 530 T 778.0
Lysin 1280 490 T 778.0
Methionin 392 150 T 778.0
Cystin 136 52 T 778.0
Phenylalanin 602 230 T 778.0
Tyrosin 654 250 T 778.0
Threonin 602 230 T 778.0
Tryptofan 183 70 T 778.0
Valin 1050 400 T 778.0
Arginin 837 320 T 778.0
Histidin 340 130 T 778.0
Alanin 1070 410 T 778.0
Asparaginsyre 1260 480 T 778.0
Glutaminsyre 1810 690 T 778.0
Glycin 549 210 T 778.0
Prolin 863 330 T 778.0
Serin 994 380 T 778.0
Sum essentielle Aminosyrer 9870 T 778.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 11940 T 778.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 335 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,600 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby