Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 525
Torsk, rogn, konserves
Engelsk navn
Cod, roe, canned
Synonymer
Torskerogn
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,600
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 417 kJ 1003
Energi, kcal 100 kcal 1003
total-N 2,192 g 2,048 - 2,320 3 1364, 1839
Protein, total 13,7 g 12,800 - 14,500 3 1364, 1839
Protein, deklaration 13,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,7 g 2,9 - 4,7 3 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 1,62 - 2,30 3 1839
Tørstof 22,2 g 21,0 - 24,0 3 1839
Vand 77,8 g 76,000 - 79,000 3 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,60 RE 1003
Retinol 4,60 µg 4,0 - 5,1 2 1839
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 11,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 11,0 µg 3,5 - 21,3 14 1069, 1839
E-vitamin 10,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 10,0 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,250 mg 1364
B2-vitamin, riboflavin 0,550 mg 1364
Niacin 3,35 NE 1003
niacin 0,800 mg 1364
B6-vitamin 0,200 mg 1001
Pantothensyre 1,97 mg 1364
Biotin 15,0 µg 15,0 13 - 17 2 T 778
Folat 22,0 µg 6 1803
B12-vitamin 15,0 µg 1364
C-vitamin 10,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 900 mg 744 - 1020 3 1839
Natrium, Na 473 mg 318 - 620 6 1058, 1839
Kalium, K 233 mg 168 - 323 6 1058, 1839
Calcium, Ca 24,0 mg 10,5 - 39 3 1839
Magnesium, Mg 15,3 mg 8,1 - 28,0 6 1058, 1839
Phosphor, P 221 mg 199 - 147 3 1839
Jern, Fe 1,63 mg 1,2 - 2,4 7 1043, 1839
Kobber, Cu 0,086 mg 0,056 - 0,14 5 1099, 1839
Zink, Zn 2,20 mg 1,76 - 2,7 5 1099, 1839
Jod, I 59,0 µg 37 - 89 3 1839
Selen, Se 52,0 µg 44 - 60 2 T 589
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 2 1839
Glucose 0 g 2 1839
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Saccharose 0,200 g 0 - 0,3 2 1839
Disaccharider, total 0,200 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,200 g 1003
Stivelse 2,50 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1839
C10:0 0,000 0,00 1839
C12:0 0,000 0,00 1839
C14:0 0,000 0,00 1839
C16:0 0,300 14,3 1839
C18:0 0,100 4,76 1839
C20:0 0,000 0,00 1839
C22:0 0,000 0,00 1839
C24:0 0,000 0,00 1839
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1839
C16:1,n-7 0,000 0,00 1839
C18:1,n-9 0,600 28,6 1839
C18:1,n-7 0,100 4,76 1839
C20:1,n-11 0,000 0,00 1839
C22:1,n-9 0,000 0,00 1839
C22:1,n-11 0,000 0,00 1839
C24:1,n-9 0,000 0,00 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,500 23,8 1839
C18:3,n-3 0,100 4,76 1839
C18:4,n-3 0,000 0,00 1839
C20:2,n-6 0,000 0,00 1839
C20:3,n-3 0,000 0,00 1839
C20:5,n-3 0,100 4,76 1839
C22:5,n-3 0,000 0,00 1839
C22:6,n-3 0,300 14,3 1839
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,400 19,0 1003
Sum monoumættede 0,700 33,3 1003
Sum polyumættede 1,00 47,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,10 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,500 23,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,500 23,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 235 mg 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 767 350 T 778
Leucin 1160 530 T 778
Lysin 1070 490 T 778
Methionin 329 150 T 778
Cystin 114 52 T 778
Phenylalanin 504 230 T 778
Tyrosin 548 250 T 778
Threonin 504 230 T 778
Tryptofan 153 70 T 778
Valin 877 400 T 778
Arginin 701 320 T 778
Histidin 285 130 T 778
Alanin 899 410 T 778
Asparaginsyre 1050 480 T 778
Glutaminsyre 1510 690 T 778
Glycin 460 210 T 778
Prolin 723 330 T 778
Serin 833 380 T 778

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby