Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 526
Valle
Engelsk navn
Whey, sweet, fluid
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 115 kJ 1003
Energi, kcal 28 kcal 1003
total-N 0,133 g 16 1938
Protein, total 0,8 g 16 1938
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,2 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 0,4 g 31 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 7 1938
Tørstof 6,9 g 32 1938
Vand 93,1 g 32 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1003
ß-caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,037 µg 2054
E-vitamin 0,009 α-TE 2054
B1-vitamin 0,036 mg 19 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,158 mg 26 1938
Niacin 0,291 NE 1003
niacin 0,074 mg 13 1938
B6-vitamin 0,031 mg 13 1938
Pantothensyre 0,383 mg 8 1938
Folat 1,00 µg 1938
Frit folat 1,00 µg 1003
B12-vitamin 0,280 µg 17 1938
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 54,0 mg 9 1938
Kalium, K 161 mg 11 1938
Calcium, Ca 47,0 mg 37 1938
Magnesium, Mg 8,00 mg 7 1938
Phosphor, P 46,0 mg 37 1938
Jern, Fe 0,060 mg 1938
Zink, Zn 0,130 mg 1938
Selen, Se 1,90 µg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,14 g 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,020 6,25 1346
C6:0 0,003 0,93 1346
C8:0 0,003 0,93 1346
C10:0 0,006 1,88 1346
C12:0 0,004 1,25 1346
C14:0 0,035 10,9 1346
C16:0 0,110 34,4 1346
C18:0 0,033 10,3 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,011 3,44 1346
C18:1,n-9 0,084 26,3 1346
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,008 2,50 1346
C18:3,n-3 0,003 0,93 1346
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,214 66,9 1003
Sum monoumættede 0,095 29,7 1003
Sum polyumættede 0,011 3,44 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,003 0,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,008 2,50 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 2 mg 1 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 47 350 1346
Leucin 78 590 1346
Lysin 68 510 1346
Methionin 16 120 1346
Cystin 17 130 1346
Phenylalanin 27 200 1346
Tyrosin 24 180 1346
Threonin 55 410 1346
Tryptofan 13 98 1346
Valin 47 350 1346
Arginin 25 190 1346
Histidin 16 120 1346
Alanin 39 290 1346
Asparaginsyre 82 620 1346
Glutaminsyre 148 1110 1346
Glycin 19 140 1346
Prolin 52 390 1346
Serin 41 310 1346

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby