DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 526
Valle
Engelsk navn
Whey, sweet, fluid
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 115 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 115 kJ 1003
Energi (kcal) 27 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 27 kcal 1003
Protein 0,8 g 16 1938
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 16 1938
Kulhydrat difference 5,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 0,4 g 31 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,14 g 9 1003
Aske 0,5 g 7 1938
Tørstof 6,9 g 32 1938
Vand 93,1 g 32 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,33 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1003
beta-Caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,0371 µg 31 2054
E-vitamin 0,00918 α-TE 31 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,0360 mg 19 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,158 mg 26 1938
Niacinækvivalent 0,291 NE 1003
Niacin 0,0740 mg 13 1938
B6-vitamin 0,0310 mg 13 1938
Pantotensyre 0,383 mg 8 1938
Folat 1,000 µg 1938
Frit folat 1,000 µg 1003
B12-vitamin 0,280 µg 17 1938
C-vitamin 0,1000 mg 1003
Ascorbinsyre 0,1000 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 54,0 mg 9 1938
Kalium 161 mg 11 1938
Calcium 47,0 mg 37 1938
Magnesium 8,00 mg 7 1938
Jern 0,0600 mg 1938
Zink 0,130 mg 1938
Selen 1,90 µg 1938
Fosfor 46,0 mg 37 1938
Sum mineraler 316 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,14 g 1938
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,021 6,25 1346
C6:0 0,003 0,937 1346
C8:0 0,003 0,937 1346
C10:0 0,006 1,87 1346
C12:0 0,004 1,25 1346
C14:0 0,037 10,9 1346
C16:0 0,117 34,3 1346
C18:0 0,035 10,3 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,012 3,43 1346
C18:1,n-9 0,089 26,2 1346
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,009 2,5 1346
C18:3,n-3 0,003 0,937 1346
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,228 66,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,101 29,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,012 3,43 1003
Sum fedtsyrer 0,340 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,003 0,937 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,009 2,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 2 mg 1 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,133 1938
Isoleucin 47 350 1346
Leucin 78 590 1346
Lysin 68 510 1346
Methionin 16 120 1346
Cystin 17 130 1346
Phenylalanin 27 200 1346
Tyrosin 24 180 1346
Threonin 55 410 1346
Tryptofan 13 98 1346
Valin 47 350 1346
Arginin 25 190 1346
Histidin 16 120 1346
Alanin 39 290 1346
Asparaginsyre 82 620 1346
Glutaminsyre 148 1110 1346
Glycin 19 140 1346
Prolin 52 390 1346
Serin 41 310 1346
Sum essentielle Aminosyrer 365,484
Sum ikke essentielle aminosyrer 446,88
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 16,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby