DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 529
Hybensaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Rose hip syrup
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 983 kJ 1003
Energi, kcal 231 kcal 1003
Nitrogen, total 0,000 g 1358
Protein, videnskabelig 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1358
Kulhydrat, difference 57,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,8 g 1003
Kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 57,0 g 1358
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt, total 0,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 58,0 g 1358
Vand 42,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0 mg 1358
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1358
B6-vitamin 0 mg 1358
C-vitamin 194 mg 1003
L-ascorbinsyre 194 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1358
Kalium, K 58,0 mg 1358
Calcium, Ca 10,00 mg 1358
Fosfor, P 5,00 mg 1358
Jern, Fe 0,300 mg 1358
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1358
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby