DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 534
Bouillon, oksekød, terning, spiseklar
Engelsk navn
Bouillon, beef, cube, prepared
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 28 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 28 kJ 1003
Energi (kcal) 7 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 7 kcal 1003
Protein 1,1 g 1,1 - 1,18 10 1342
Protein, deklaration 1,1 g 1,1 - 1,18 10 1342
Kulhydrat difference 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 2135
Fedt 0,1 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,81 g 1003
Aske 1,0 g 1 - 1 10 1342
Tørstof 2,5 g 2,4 - 2,6 10 1342
Vand 97,5 g 97,4 - 97,6 10 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Pantotensyre 0,0200 mg 1342
Folat 1,20 µg 1 2135
B12-vitamin 0,0600 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 10 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 326 mg 1342
Kalium 16,1 mg 1 2135
Calcium 4,70 mg 1 2135
Magnesium 2,00 mg 1 2135
Jern 0,01000 mg 1 2135
Kobber 0 mg 1342
Zink 0 mg 1 2135
Mangan 0,01000 mg 1342
Selen 0 µg 0,0 2 1001, 2135
Fosfor 4,30 mg 1 2135
Jod 1,50 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0,0400 g 1 2135
Sum disakkarider 0,180 g 1 2135
Sum sukkerarter 0,220 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,004 4,56 1342
C16:0 0,026 28,9 1342
C18:0 0,017 19,2 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,004 4,56 1342
C18:1,n-9 0,034 38 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,004 4,56 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,048 52,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,038 42,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,004 4,56 1003
Sum fedtsyrer 0,090 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,004 4,56 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,182 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,40 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby