DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 538
Rabarber, dybfrost
Engelsk navn
Rhubarb, frozen
Taxonomisk navn
Rheum rhabarbarum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 108 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 88 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 21 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,4 - 1,3 4 T 10.0
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 0,4 - 1,3 4 T 10.0
Kulhydrat difference 6,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Kostfibre 3,8 g 2,9 - 4,6 4 T 10.0
Fedt 0,3 g 1 T 10.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 4 1003
Aske 1,5 g 0,9 - 2,1 4 T 10.0
Tørstof 9,5 g 6,4 - 12,8 4 T 10.0
Vand 90,5 g 87,2 - 93,6 4 T 10.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 19,7 RE 1003
Retinol 0 µg T 10.0
beta-Caroten 118 µg 114 - 124 2 T 10.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 10.0
E-vitamin 0,350 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,350 mg 0,26 - 0,41 3 T 10.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 0,01 - 0,042 4 T 10.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 0,022 - 0,041 5 T 10.0
Niacinækvivalent 0,430 NE 1003
Niacin 0,250 mg 0,19 - 0,38 10 T 10.0
B6-vitamin 0,0400 mg 0,025 - 0,064 5 T 10.0
Pantotensyre 0,0850 mg T 10.0
Folat 7,00 µg 6 - 9,6 4 T 10.0
Frit folat 9,00 µg 5,1 - 11,7 4 T 10.0
B12-vitamin 0 µg T 10.0
C-vitamin 13,0 mg 1003
Ascorbinsyre 13,0 mg 6 - 24 36 T 10.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 2,2 - 4,5 4 T 10.0
Kalium 280 mg 221 - 360 4 T 10.0
Calcium 120 mg 67 - 215 3 1030
Magnesium 12,0 mg 11,1 - 13,5 4 T 10.0
Jern 0,300 mg 0,11 - 0,47 5 T 10.0
Kobber 0,0560 mg 0,056 0,028 - 0,11 27 T 10.0
Zink 0,230 mg 0,18 0,061 - 0,63 27 T 10.0
Mangan 0,170 mg 0,055 - 0,37 5 T 10.0
Krom 0,600 µg 0,5 0,0 - 2,8 20 T 10.0
Molybdæn 0 µg 1 T 10.0
Selen 0,371 µg 0,0 - 1,8 42 T 10.0
Fosfor 24,2 mg 19,2 - 31,8 6 T 10.0
Jod 0,300 µg 0,1 - 0,5 4 T 10.0
Nikkel 7,17 µg 1 - 37,4 51 T 10.0
Kviksølv 0,0500 µg 0,0 - 0,2 20 T 10.0
Arsen 0,0600 µg 0,05 0,0 - 0,15 20 T 10.0
Cadmium 1,69 µg 0,21 - 2,93 51 T 10.0
Bly 1,20 µg 1,2 0,0 - 3,8 29 T 10.0
Sum mineraler 440 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,750 g T 10.0
Glukose 0,890 g T 10.0
Sum monosakkarider 1,64 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g T 10.0
Sakkarose 0 g T 10.0
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 1,64 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,220 g T 10.0
Cellulose 1,31 g T 10.0
Lignin 0,120 g T 10.0
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg T 10.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,057 23,5 T 10.0
C18:0 0,007 3,11 T 10.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,016 6,66 T 10.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,121 50,2 T 10.0
C18:3,n-3 0,039 16,4 T 10.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,064 26,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,016 6,66 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,160 66,6 1003
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,039 16,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,121 50,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,144 T 10.0
Isoleucin 27 190 T 10.0
Leucin 39 270 T 10.0
Lysin 40 280 T 10.0
Methionin 11 75 T 10.0
Cystin 1 8 T 10.0
Phenylalanin 26 180 T 10.0
Tyrosin 17 120 T 10.0
Threonin 22 150 T 10.0
Tryptofan 11 75 T 10.0
Valin 42 290 T 10.0
Arginin 33 230 T 10.0
Histidin 19 130 T 10.0
Alanin 29 200 T 10.0
Asparaginsyre 46 320 T 10.0
Glutaminsyre 76 530 T 10.0
Glycin 27 190 T 10.0
Prolin 24 170 T 10.0
Serin 27 190 T 10.0
Sum essentielle Aminosyrer 211 T 10.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 250 T 10.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,10 mg 1 2187
Tyramin 0 mg 2 T 10.0
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 10.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby