Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 540
Drueagurk (sylteagurk), rå
Engelsk navn
Gherkin cucumber, raw
Taxonomisk navn
Cucumis sativus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 70 kJ 1003
Energi, kcal 17 kcal 1003
total-N 0,192 g 0,192 - 0,208 3 1825
Protein, total 1,2 g 1,200 - 1,300 3 1825
Protein, deklaration 1,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,1 g 1003
Kostfiber 1,3 g 1,1 - 1,4 3 1825
Fedt, total 0,1 g 0,1 - 0,2 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,6 - 0,7 3 1825
Tørstof 5,4 g 4,800 - 5,900 3 1825
Vand 94,6 g 94,100 - 95,200 3 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 32,0 mg 17,2 - 38,3 6 1015
Phosphor, P 39,7 mg 23,9 - 45,1 6 1015

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby